Larissa Göl Evleri'nde Fiyatlar 145 Bin TL'den Başlıyor

Larissa Göl Evleri'nde Fiyatlar 145 Bin TL'den Başlıyor

Menemen Ulukent'te 150 milyon liralık yatırım değeriyle hayata geçirilen Larissa Göl Evleri projesi satışta. Projede daire fiyatları 145 bin TL'den başlıyor. Peşinat, kredi ve banka olmadan aylık 1000 TL'ye ev sahibi olunabiliyor.

A+A-

ERDN inşaat tarafından ulukentte 40 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen Larissa Göl Evleri projesi yüzde 80'i 1+1 olan 1200 konuttan meydana geliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 

Larissa Göl Evleri daire fiyatları 145 bin TL'den başlıyor. Peşinat ödemeden, banka kredisi kullanmadan aylık 1000 TL'ye kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projenin  teslim tarihi mart 2018 olarak belirlendi.

Konsept içinde alışveriş alanı, giyim ve teknoloji mağazası, fitness, açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, açık-kapalı basketbol sahası, mini futbol, tenis kortu, squash, yürüyüş ve koşu parkuru, bowling, sinema, açık anfi tiyatro, hobi bahçesi, hobi odaları, eczane, kuaför, cafe, kamelyalar, göl etrafı barbekü alanları, evcil hayvanlar için bahçe uydu ve fiber altyapısı, ortak alanlar için jeneratör bulunacak.

TÜRKİYE'NİN İLK DİKEY ORMAN ÖRNEĞİ

Yeşil alanlarıyla ve kendine özgün doğasıyla ön plana çıkan projede Türkiye'de ilk kez dikey orman özelliği kullanılacak. Doğadan alınan toprak binaya katılarak her katta cam ve kapılar açıldığında yeşil ağaçlarla karşılaşılacak. Ayrıca yağmurdan elde edilen sular sitenin sulama ihtiyacı için kullanılacak


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.