Kule Evo Eskişehir'deki Konut İhtiyacını Karşıladı

Kule Evo Eskişehir'deki Konut İhtiyacını Karşıladı

Başkent Ankara’nın büyüme akslarından Eskişehir Yolu, hayata geçirilen konut projeleriyle doygunluğa ulaşırken, iş dünyası bölgedeki ofis eksiğinden yakınıyordu. Yaklaşık 50 yıldan bu yana kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten BESA Grup ise yeni nesi

A+A-

Mutlu Grup ve Tokur Ağaç yatırımıyla, BESA Grup’un arsasında hayata geçirilen Kule Evo’nun; sunduğu ‘ev-ofis’ çözümü ile bölgenin iş merkezi problemini önemli ölçüde giderdiğinin altını çizen BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, projenin ‘hemen teslim’ avantajının da önemli etkisi olduğunu kaydetti.

Genellikle konut projeleriyle büyüyen Eskişehir Yolu’ndaki ofis ihtiyacını giderebilmek üzere yola çıktıklarını ifade eden Bezci, “Konut odaklı ilerleyen bölge, iş merkezi anlamında yatırıma ihtiyaç duyuyordu. Biz de bu anlamda bir ilki gerçekleştirerek Kule Evo’yu hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Konut, ofis ve mağaza olarak hizmet veren Kule Evo, iş dünyası temsilcilerinin büyük ilgisini çekti. Eskişehir Yolu cepheli olmamızın da bu ilgide büyük etkisi var” dedi.

Bezci, projenin büyük kısmını sahiplerine teslim ettiklerinin altını çizerek, şunları söyledi:

Kule Evo projesi, iş dünyasına keyifli ve çalışma verimini de artıracak bir kurguda hayata geçirildi. 30 katlı tek kule ve yatay baza olarak 2 bloktan oluşan Kule Evo’da, ofislerin tüm ihtiyaçları kolayca karşılanabilecek, çalışanlar sosyal yaşamdan da uzaklaşmayacak. Kule Evo’da toplantı salonundan, lobby ve resepsiyona; 7/24 güvenlikten, temizliğe kadar çok detaylı hizmet var. Bunun yanında fitness center, yüzme havuzu, otopark-vale, kuru temizleme, kiralanabilir depo alanları, terzi, restoran, kafeterya ve alışveriş merkezi de Kule Evo’da yer alıyor. Toplam 39 adet asma katlı mağazaya sahip Kule Evo, 175 metre cephe genişliğiyle de fark oluşturuyor. Kule Evo şimdiden bölgenin tüm ihtiyaçlarını kolayca karşılayabildiği mekanlardan oldu.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.