Konya Ereğli Devlet Hastanesi Açılış İçin Gün Sayıyor!

Konya Ereğli Devlet Hastanesi Açılış İçin Gün Sayıyor!

Konya'da inşa edilen Ereğli Devlet Hastanesi inşaatı incelendi. İnşaatı süreci hızlanan hastane açılış için gün sayıyor.

A+A-

Konya II Sağlık Müdürü Yrd.Doç.Dr. Haşan Küçükkendirci, yapımı tamamlanan Ereğli Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Ereğli İlçe Sağlık Müdürü Dr. Emine Pekkirişd ve Ereğli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz.Dr. Haşan Beyhekim ile birlikte hastane inşaatım inceleyen Konya İl Sağlık Müdürü Yrd.Doç.Dr. Haşan Küçükkendirci, geçici kabul işlemleri başlatılan inşaatın son durumu ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Yenilenen ihaleden sonra hız kazanan inşaatın geçici kabul işlemlerinin başladığını söyleyen Küçükkendirci, "İnşaat sürecinde geçmişte elimizde olmayan bir takım sıkıntılar yaşansa da, artık hastanemizin açılış için gün saydığım söyleyebiliriz. Nitelikleriyle çok konuşulacak ve ön plana çıkacak bir hastane, örneğin her odada banyo, tuvalet, televizyon, buzdolabı, refakatçi yatağı bulunacak. Hasta odaları en çok ikişer kişilik planlandı. İnsanlarımıza evlerindeki konforu aratmayacak birçok detay yer alacak. Son teknoloji tıbbi ekipmanlarla donatılmış, ergonomik ve modem bir hastane ile Ereğli halkımıza sunulan sağlık hizmetleri yeni bir boyut kazanacak" ifadelerini kullandı. Sağlık Bakanlığı tarafımdan Toplu Konut İdaresi kontrolörlüğünde 93 bin 760 m2 arsa içerisinde, 6 bin 570 metrekare oturum alanı üzerinde inşa edilen Ereğli Devlet Hastanesi, 32 bin 105 metrekare kapak alanda, 200 yatak kapasitesi ile Ereğli ve komşu ilçelere hizmet verecek.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.