Konutta Ramazan Bayramı Kampanyaları

Konutta Ramazan Bayramı Kampanyaları

İnşaat yatırımcıları Ramazan Bayramı’na özel düzenledikleri kampanyalarla “çifte bayram” yaptırıyor. İşte Konutta Ramazan Bayramı kampanyaları…

A+A-

EVİNPARK’TA YÜZDE 10 İNDİRİM

Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de toplam 432 konut ve 37 ticari üniteden meydana gelen ‘Evinpark Ada & Tepe’den konut sahibi olmak isteyenlere Ramazan Bayramı’na özel yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. 2+1’den 4+1 dublekse kadar farklı konut seçenekleri bulunan projede teslimlerin Haziran 2018’de yapılması planlanıyor.  Evinpark Ada&Tepe fiyatları ise metrekare bazında 7 bin TL’den başlıyor. 

MANZARA 7/24’TE 140 BİN TL’YE VARAN İNDİRİM

Pendik’te konumlanan Manzara 7/24 projesinde Ramazan Bayramı’na özel düzenlenen kampanya kapsamında 55 bin TL ile 140 TL arasında değişen indirim imkanı sunuluyor. 2+1’den 5+2’ye kadar farklı konut seçenekleri yer alan Manzara 7/24 projesinde teslimlerin 2018 sonu yapılması planlanıyor. 

ESTON ŞEHİR MAHALLEM SON 25 DAİREDE BAYRAM ETTİRİYOR

Polatyol tarafından Bahçeşehir’de hayata geçirilen Eston Şehir Mahallem projesi son 25 daireye özel yüzde 25 indirimle bayrama yeni evinizde girmeye davet ediyor. Toplam 315 konuttan oluşan Eston Şehir Mahallem projesinde  1+1,2+1,3+1, 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor.


ONDÖRTÜÇ PENDİK’TE YÜZDE 15+5 İNDİRİM

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik için Ramazan Bayramı'na özel kaçırılmayacak bir kampanya düzenliyor. Ondörtüç Pendik'ten ev almak isteyenlere devam eden yüzde 15  indirim kampanyasının yanında yüzde 5 Ramazan Bayramı'na özel indirim fırsatı sunuyor. 23 Haziran itibarıyla başlayan kampanya, bayram ertesine kadar devam edecek. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri alan projede fiyatlar 232 bin TL’den başlıyor.

ÇUKUROVA BALKON PEŞİNDE 150 BİN TL’YE VARAN İNDİRİM YAPIYOR

Kartal’da Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde bayrama özel düzenlenen kampanya kapsamında tamamı peşin ödemelerde 150 bin TL’ye varan indirim yapılıyor. Çukurova Balkon Kartal projesinde  konut fiyatının yüzde 80’ine kadar kredi kullanma ve peşinatı vade farksız olarak teslime öteleme imkanı da bulunuyor. 1+1’den 4+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alan Çukurova Balkon fiyatları 386 bin TL’den başlıyor.

ESSENORA FİYATI YÜZDE 20 İNDİRDİ

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Essenora Evleri projesinde bayrama özel düzenlenen kampanya kapsamında yüzde 20 indirim fırsatı ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 1+1’den 4+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alan  Essenora Evleri projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.