Konut Projelerinde Ön Talep ve Ön Satış Dönemi

Konut Projelerinde Ön Talep ve Ön Satış Dönemi

Konut sezonunun açılmasıyla beraber projelerde artış yaşandı. Birçok proje ön talep ve ön satış fırsatlarıyla satışa çıkıyor. İşte ön talep toplayan ve ön satışa başlayan markalı 10 konut projesi...

A+A-

1-) Dap Yapı'dan İzmir'e 30 bin ön talep

İstanbul'da hayata geçirdiği projelerden sonra İzmir'i radarına alan Dap Yapı'nın Bornova'da inşa edeceği 700 konutluk projesine talep yağıyor. 400 milyonluk yatırım değerine sahip projeye kısa sürede 30 bin kişi başvurdu. Atatürk Stadı'nın hemen yanında hayata geçirilen ve ismi henüz belli olmayan proje, 30 katlı iki bloktan meydana geliyor. Dap Holding Yönetim Kurulu Başkam Ziya Yılmaz, İstanbul ile İzmir arasını 3,5 saate indirmesi beklenen otoyol projesi ve Körfez Geçiş Köprüsü projelerini gördükten soma İzmir'e yatırım yapmaya karar verdiklerini söyledi. Atatürk Stadı'na komşu konumda yer alacak DAP Yapı İzmir projesi denize 1000-1200 metre uzaklıkta bulunuyor. Şehirde yapı stokunun oldukça eski olduğunu anlatan Ziya Yılmaz, "Biz de kentsel dönüşüm konusunda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. İzmir'de tek bir proje ile kalmayıp, arazi geliştirmeye devam edeceğimizi de şimdiden söyleyebilirim. İzmir'de kalıcı olacağız" dedi.

2-)Keleş Center Airport

İstanbul'da E-5'in en değerli noktasında 450 milyon TLlik yatırım bedeli ile yükselen Keleş Çenter Airport projesinde inşa çalışma-lan başladı. TEM-Basın Ekspres-Havalimanı hattı ile E-5-Ataköy-Sefaköy bandının kesiştiği bölge "Altın Aks" olarak nitelendirilirken; konut abalarına emsalsiz bir yatınrım fırsatı sunuyor. Konforlu yaşam için planlanan 500 rezidans daire ile 220 ofis ve 50 mağazanın bulunduğu Keleş Çenter Airport'ta lansman öncesi avantajı fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor. Farklı seçeneklerde residence dairelerin yer aldığı projede, en küçük daireler 360 bin TL'den başlarken, dairelerin büyüklüğü ise 64 ile 145 metrekare arasında. 2+1 dairelerin 460 bin TL'den başladığı Keleş Center Airport'ta aynca 40 ay vade ödeme seçenekleri de yatırımcılara sunuluyor.

3-) İzmirlilerin yeni buluşma noktası

Nurem İnşaat, 237 konut ve 233 ofisten oluşan Avlu Torbalı projesini hayata geçirdi. Torbalı'nın alışveriş ve çarşı konseptli ilk projesi 4'ü konut, ikisi ofis olmak üzere toplam 6 blokta, 1+1,1 +1 dubleks, 2+1,2+1 loft seçeneklerindeki daire tiplerine yer veriyor. İzmir-Aydın Otoyolu ve Yeni İstanbul Otoyolu’na yakın konumdaki konutlar, İzmir'e 30, Adnan Menderes Havalimanı'na da 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

4-) Ömür İstanbul Esenler'e Lüksü getirecek

Esenler'de kentsel dönüşümde yeni bir dönem başlıyor. "Ömür İstanbul Esenler i lüks konutla tanıştırıyor. 10 bin metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde inşa edilecek Ömür İstanbul projesi 4 blok, 278 konut ve 3 ticari üniteden oluşuyor. Projede metrekare fiyatları ortalama 4 bin 500 TL civarında seyrediyor, en ucuz konutun fiyatı ise 312 bin TL

5-) Meydan Ardıçlı projesi satışta

Özyurtlar Holding-Bahaş Ortak Girişimi, Esenyurt’ta inşa ettiği Meydan Ardıçlı projesini satışa sundu. Bin 683 konut ve 121 ticari üniteden oluşan Meydan Ardıçlı, bin 683 konut ve 121 ticari üniteyi bünyesinde barındırıyor.2019 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Meydan Ardıçlı, 1+0,1+1,2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olmak üzere beş ayrı daire seçeneği sunuyor. 60 aya kadar şirket bünyesinde vade imkanı sunulan projede, peşin alımlarda ise ekstra yüzde 10 indirim fırsatı var.

6-) Babacan Holding ticari üniteleri satışa çıktı

BABACAN Holding projelerinde yer alan ticari üniteler için ön talep toplanmaya başladı. Babacan Holding tarafından hayata geçirilen 'Babacan Premium; 'Babacan Port Royal; 'Babacan Palace' ve 'Crovvn Deluxe' projelerinde toplam 100 adet ticari ünite bulunuyor. Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan, yoğun talep nedeniyle ticari üniteleri satışa çıkarmaya karar verdiklerini açıkladı.

7-) Marmara Güneşli de metrekare Fiyatı 4 Bin 200 TL

Teslimlerin 2019 yılında yapılacağı Marmara Güneşli projesinin ön talep sürecinde ilgiyle karşılaşan Huzurlu İnşaat, gayrimenkul metrekare fiyatlarının 6 bin ) liraya ulaştığı bölgede yatırımcısına önemli bir imkan sağlıyor. Huzurlu İnşaat, kentsel dönüşüm projesi Marmara Güneşli'de metrekare fiyatım 4 bin 200 liradan başlatıyor. 289 daire ve 12 adet ticari alanın yer alacağı Huzurlu Marmara Güneşli, 56 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde, Basın Ekspres yoluna yalan mesafede konumlanıyor.

Aile öncelikli hayat anlayışı ile hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli'de 2+1 ve 3+1 daire tipleri ver alıyor. Geniş ve ferah kullanım alanlarının bulunduğu projede daireler 135 metre Kire ile 155 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

8-) Finans Şehir ön talep topluyor

Sinpaş Yapı, yakında tanıtacağı İstanbul Uluslararası Finans Merkezine komşu yeni projesi Sinpaş Finans Şehir için ön talep topluyor. Anadolu Yakası'nda kurulan Uluslararası İstanbul Finans Merkezinin 70 »bine yalan beyaz yakalı personele istihdam sağlaması bekleniyor. Finans Şehir ise bu dev projenin komşusu olarak konumlanırken, şehirli bir anlayışla tasarlanan yaşam alanlarıyla, şehrin merkezinde kent hayatından keyif alanların öncelikli tercihi olacak. Sinpaş Finans Şehir, tüm detaylan keyifle ve titizlikle çalışılmış yatay mimarisiyle hem yatırım hem de oturum değeriyle büyük ilgi görüyor. 

9-) Tema İstanbul'da 2. etap

İstanbul'un en büyük markalı konut yatırımları arasında yer alan Tema İstanbul projesinin 2. etap için ön talep dönemi başladı. Artaş İnşaat, Mesa Mesken, Kantur&Akdaş ortaklığında hayata geçirilen Tema İstanbul'un 2.etap projesinde 800 konut, 1+1,2+1,3+1,4+1 daire seçeneği bulunuyor. Tema İstanbul 2.etap Doğa Kolejinin karşısında, Soyak Olimpiakent ve Tema İstanbul arasında kalan arazide yükselecek.

10-) TOKİ'den Safranbolu'da

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yaptığı 146 konutu, ön şartsız, kurasız, seçme ve alma olanağı ile açık satışa sundu. 3+1 planındaki konutların, 29 Aralık 2017 tarihine kadar Halk Bankası'nın tüm şubelerinden satın alınabileceği belirtildi. Konut peşinatlarının düşürüldüğü ve vadelerin de uzatıldığı aktarılan yazılı açıklamada, "TOKİ, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine peşinat ve vade seçeneklerini değiştirdi. Peşinat oranları yüzde 10,12 ve 15'e düşürüldü. Vadeler ise 120,156 ve 1 80 ay olarak belirlendi. Satılan konutların taksitleri, teslim tarihinden sonra ödenmeye başlanacak. Böylece kirada oturan konut alıcıları, hem kira hem de taksit ödemek zorunda kalmayacaklar. Yapılan bu düzenlemeler sayesinde vatandaşlar, 725 TL'ye kadar düşen taksitlerle ev sahibi olabilecekler" denildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.