Kocaoğlu'ndan Narlıdere Metro ve İnciraltı Açıklaması

Kocaoğlu'ndan Narlıdere Metro ve İnciraltı Açıklaması

İzmir Büyükşehir belediye başkanı Aziz Kocaoğlu Narlıdere Metrosunun yakında ihaleye çıkacağını söyledi. Kocaoğlu İnciraltı imar planları ile ilgili de konuşarak "Para pul değil, İnciraltı'nın planlanmasını istiyoruz" dedi.

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Narlıdere ve Balçova muhtarlarıyla bir araya geldi. Talep ve önerileri dinleyen Başkan Kocaoğlu, İnciraltı’nın planlanması ve Narlıdere Metrosu konularına özel başlıklar açtı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ile Büyükşehir Belediyesi, Narlıdere Belediyesi ve Balçova Belediyesi bürokratlarının da hazır bulunduğu toplantılarda konuşan Başkan Kocaoğlu, kısa süre sonra Narlıdere Metrosu’nun ihalesine çıkacaklarını ve ihale sonuçlanır sonuçlanmaz da yapım çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İnciraltı imar planıyla ilgili de şöyle konuştu:

“Göreve geldiğim günden beri İnciraltı’nın imar planlarının yapılması için uğraşıyorum. İlk yıllarda İnciraltı’nın planlanması konusunda Turizm Bakanlığı ile bir yere kadar gelmiştik. Ancak daha sonra ilerleyemedik. Biz para, pul istemiyoruz. Tek derdimiz İnciraltı’nın planlanarak kalkınması... İddia ediyorum; İnciraltı İzmir’in, belki de Türkiye’nin en kıymetli yeri.”


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum