Kiler GYO'dan Yenibosna'ya Ticari Proje Geliyor!

Kiler GYO'dan Yenibosna'ya Ticari Proje Geliyor!

Kiler GYO Yenibosna'de yer alan 3 bin 696 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde ticari proje geliştirecek. Projenin inşaat süresi ruhsat alımından itibaren en geç 28 ay olarak belirlendi.

A+A-

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bahçelievler Yenibosna'de yer alan 3 bin 696 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde ticari proje geliştirecek. 

Kiler GYO Yenibosna ticari projesi için Işıl Turizm ile Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi imzaladı. 

Yapılan sözleşmeye göre, Kiler GYO'nun paylaşım oranı yüzde 45, geliştirilecek projenin inşaat süresi ruhsat alımından itibaren en geç 28 ay olarak belirlendi. 

Kiler GYO tarafından gerçekleştirilecek ticari alanlardan oluşacak projenin geliştirme ve tasarım süreçleri çalışmaları başladı.

Kiler GYO'nun KAP açıklaması

İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi, Yenibosna Mahallesinde yer alan 3.696 m2 büyüklüğündeki 272 ada 2 numaralı parsel arsa üzerinde ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Işıl Turizm Sağlık Hizm.Taşımacılık Müşv.ve Tic.A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşmeye göre, Kiler GYO A.Ş.'nin paylaşım oranı  % 45, geliştirilecek projenin inşaat süresi ruhsat alımından itibaren en geç 28 ay olarak belirlenmiştir.

Kiler GYO A.Ş tarafından gerçekleştirilecek ticari alanlardan oluşacak projenin geliştirme ve tasarım süreçleri çalışmalarına başlanmış olup, proje detayları netleştikçe kamuoyu ile paylaşılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.