Kerim Bertrand REIDIN CEO'su Oldu

Kerim Bertrand REIDIN CEO'su Oldu

REİDİN Türkiye'nin CEO'su değişti. REİDİN Türkiye ülke müdürü Kerim Bertrand Türkiye ve Birleşik Arap CEO'su olarak atandı.

A+A-

Uluslararası yatırım fonlarından yerel bankalara, finansal kurumlardan emlak şirketlerine, devlet kurumlarından geliştiricilere kadar ilgili tüm sektör profesyonellerinin tercihi haline gelen REIDIN'de, Yönetim Kurulu'nun yeniden yapılanması kapsamında yeni CEO ataması yapıldı.

Doğuş Grubu'nun önemli bir teknoloji yatırımı olan REIDIN, 2006 yılında iki Türk girişimci olan Ahmet Kayhan ve Mehmet Erkek tarafından Dubai'de kuruldu. Kurucu ortağı olduğu REIDIN'de yaklaşık 10 yıldır CEO'luk görevinini de yürüten Ahmet Kayhan, CEO koltuğunu Kerim Bertrand'a bıraktı. Yeni yapılanmada İcra Kurulu Başkanlığını sürdürecek Ahmet Kayhan, aynı zamanda Yönetim Kurulu'nda yer almaya da devam edecek. Veri araştırma sektöründe yenilikçi bir üst yönetici geçmişine sahip olan Bertrand, yeni görevinde REIDIN Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri operasyonlarından ve genişlemeden sorumlu olacak.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.