Kemalpaşa'da TOKİ Çalışmaları Başlıyor

Kemalpaşa'da TOKİ Çalışmaları Başlıyor

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak olan 2 Bin konutluk projenin 1’inci etabı olan 700 konutun ihale sürecinin başlayacağını açıkladı.

A+A-

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, TOKİ tarafından Kemalpaşa’ya yapılacak olan 2 Bin konutun 1’inci etabı olan 700 konut projesi için TOKİ İmar Planlama ve Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Uğur İnan ve ekibi ile bir araya geldi.

Yapılan toplantıda gerekli değerlendirmelerin yapıldığına vurgu yapan Uğurlu, “Başkan yardımcılarımız ve ilgili birimlerimiz ile birlikte TOKİ İmar Planlama ve Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Uğur İnan ve ekibi ile bir araya geldik. Toplantıda gerekli değerlendirmeleri yaparak, çalışmaların biran önce başlaması hususunda mutabık kaldık. 1’inci etap konutların yapılması konusunda önümüzdeki günlerde ihale süreci başlayacak inşallah. İlk etapta yaklaşık olarak 700 konutun yapımı gerçekleştirilecek. Bu anlamda ilçemize yeni bir yerleşim bölgesi kazandırmış olacağız. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız da şuan devam ediyor. Hak sahipleri ile görüşmeler yapıyoruz. Bundan böyle Kemalpaşa’da düzensiz bir yapılaşma olmayacak” şeklinde konuştu.

SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ…

Çalışmaların Çambel Mahallesi sınırları içerisinde yapılacağına dikkat çeken Uğurlu, “Kemalpaşa Belediyesi olarak ilçemizde yeni bir değişim ve dönüşüm yapmak için çıktığımız bu yolda Allah’a hamdolsun hedeflerimize bir bir ulaşıyoruz. Bu anlamda ilçemize eski belde ve köylerimiz olan yeni mahallelerimize bu güne kadar yapılmamış olan hizmetleri yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu hizmetlerimiz arasında TOKİ konutları da yer alıyordu. Hükümetimizin de desteği ile bu çalışmamız da en kısa sürede başlayacak. Daha sonra diğer etaplar için gerekli çalışmalar yapılacak. Söz verdiğimiz gibi her şey planlı ve düzenli bir şekilde yapılırken, en icracı belediyelerin başında gelen Kemalpaşa Belediyesi olarak güzel ilçemizi İzmir’de hak ettiği konuma getireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.