Kayseri Hacılar'daki Dönüşümde Yıkımlar Nisan'da Başlıyor!

Kayseri Hacılar'daki Dönüşümde Yıkımlar Nisan'da Başlıyor!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hacılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski yapı yıkımlarının Nisan'da başlanacağını belirtti.

A+A-

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Kentsel Tasarım Müdürü Ersel Elcuman ile birlikte Kentsel Dönüşüm sürecinde Hacılar’a kazandırılacak olan projenin maketi üzerinden vatandaşlara bilgiler aktardı.

130 Bin metrekare alanda 200 Milyon TL’ye mal olacak ve bugüne kadar ilçe için yapılan en büyük yatırım olan Hacılar Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Doğan Ekici, Ak Parti İlçe Başkanı Hüdai Barut ve Kentsel Tasarım Müdürü Ersel Elcuman ile birlikte tanıtım ofisine yerleştirilen proje maketi üzerinden vatandaşlara bilgi aktardı.

Proje maketinin tanıtım ofisine yerleştirildiğini ve kendilerinin şimdiden heyecanlanmaya başladıklarını söyleyen Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Nisan ayı içerisinde eski yapıların yıkımına başlanacağını söyledi. Başkan Ekici sözlerini şöyle sürdürdü; “Nisan ayı içerisinde yıkımına başlayacağımız alanda, Haziran ayı gibi temel atmayı ve 2019 yılında da ilk dört bloğun teslimini yapmayı planlıyoruz. Rabbim inşallah temel atmayı da, anahtar teslimini de, tapu teslimini de nasip etsin. Bizler de hemşerilerimiz de çok heyecanlı. Onlar en güzeline layıklar. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.