Karabük Adatepe Kentsel Dönüşüm projesinde İlk Kuralar Çekildi!

Karabük Adatepe Kentsel Dönüşüm projesinde İlk Kuralar Çekildi!

Karabük Adatepe Kentsel Dönüşüm Projesinde, 5 sene süren planlama süreci sonrası atılan ilk temellerin ardından hak sahipleri için kura çekimi gerçekleşti. Kura çekimlerinde 65 aileye öncelik verildi.

A+A-

Karabük’ün yerli firması Çebioğlu Grup tarafından yapımına başlanan 2 bin konut ve sosyal alanların yer alacağı 200 milyonluk dev kentsel dönüşüm projesi tüm hızıyla sürüyor. Çebioğlu Grup tarafından yapımına başlanan Karabük’ün dev kentsel dönüşümü olan ‘Rüya Şehir’ de geçtiğimiz ay atılan temelin ardından ilk kura çekimleri noter huzurunda yapıldı.

Kentsel dönüşüm kapsamında 5 yıldır kira yardımı alan hak sahibi 65 aileye öncelik verildiği kura çekiminde mahalle halkı inşaatların hızlı gitmesinden mutlu olurken, hak sahipleri Ağustos ayında yeni evlerine kavuşacak.

Çebioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Çebi, gecekondu yapılaşmasının yoğun olduğu ve riskli binaların yer aldığı Adatepe mahallesinde kentin en modern yapılaşmasını sağlayacaklarını kaydederek, üst kalitede ucuz fiyatlara konutlar olacağını kaydetti.

Çebi, ilk etap inşaatının hızlı gittiğini ve bir ayda temel dahil dördüncü kata ulaştıklarını da belirterek, “ İlk etap inşaatımızda hak sahipleri için noter huzurunda kura çekimini yaptık. 5 yıldır kira yardımı yaptığımız 65 hak sahibinin noter huzurunda çekilen kura ile daireleri belirlendi. 15 güne kadar da tapularını teslim edeceğiz. Devlet 18 ay kira yardımı yaparken, firma olarak biz 5 yıl boyunca hiçbir hak sahibini mağdur etmeden kira yardımında bulunduk. İnşallah ilk etabımız Ağustos ayında tamamlanarak ailelere teslim edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.