Karabağlar'da Bin 500 Metrekarelik Park Törenle Hizmete Açıldı

Karabağlar'da Bin 500 Metrekarelik Park Törenle Hizmete Açıldı

Karabağlar Belediyesi tarafından Sevgi Mahallesi’nde yenilenen bin 500 metrekare alan üzerine kurulu Şemsettin Demir Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

A+A-

2012 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Şemsettin Demir’in adını taşıyan parkın açılışına, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, muhtarlar, meclis üyeleri, bürokratlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri,  hayatını kaybeden Şemsettin Demir’in ailesi ve sevenleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Bin dönüm yeşil alan

Karabağlar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa yaptığı ve Karabağlar halkına kazandırdığı “Şemsettin Demir Parkı’nda bin 500 metrekare toplam alanda,  bin metrekare yeşil alan ile spor ve oyun alanları bulunuyor. Parkta ıhlamur, akasya, çınar, kiraz ağaçları ile gül havuzu dikkat çekiyor. 

Ailesi belediyeye teşekkür etti

Parkın açılışında ilk konuşan Şemsettin Demir’in kızı Hülya Erol, parkın yapılmasında emeği geçenlere ailesi adına teşekkür etti. Sevgi Mahallesi Muhtarı Ömer Yılmaz ise mahallesinin çok güzel bir parka kavuştuğunu, bundan sonra asıl görevin mahallelide olduğunu hatırlatarak, “Burayı temiz ve bakımlı tutmalı. Parkı korumalıyız” dedi.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise merhum Şemsettin Demir’i Konak Belediyesi döneminden tanıdığını hatırlatarak, “Kendisi insani değerleri güçlü topluma hep yardımcı olmaya çalışan birisiydi.  Bizler bu parkları, onların anılarını yaşatmak ve geleceğe mesaj vermek için açıyoruz. Bunları yapmalıyız. Vefasızlık çok kötü bir şeydir. Vefayı asla unutmamalıyız. Vefa bizleri yüceltir ve geliştirir. Biz de bu amaçla açılışları yapıyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.