İzmir'li Müteahhitler İZTO Seçimlerine Tek Liste Girecek

İzmir'li Müteahhitler İZTO Seçimlerine Tek Liste Girecek

İzmir Ticaret Odası seçimleri İzmir'deki müteahhitleri birleştirdi. Necip Nasır'ın başkanlığını yaptığı Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) ve Ziya Dağlıer'in başkanlığını yaptığı (İMFED) inşaat komitesi seçimlerinde birleşme kararı aldı.

A+A-

Geçtiğimiz hafta İZTO yönetimi tarafından baskın seçim kararı alınması ve Ticaret Odası Seçimleri tarihinin 5 ekim olarak açıklanmasının ardından Müteahhitler harekete geçti. Seçim startı veren İzmir’deki iki müteahhit federasyonu kahvaltıda bir araya gelerek seçime tek liste girme kararı aldı.

Seçime ortak girme kararının inşaat sektörüne katkı sağlayacağını ve sektör açısından birleştirici bir misyon üstleneceğini belirten İMFED başkanı Ziya Dağlıer konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Dağlıer şu ifadeleri kullandı;

Değerli Meslektaşlarımız;

İzmir Müteahhitler Federasyonu (İMFED) olarak İnşaat sektörünün bölünmesini engellemek ve sektörü birleştirmek adına Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) ile birlikte İzmir Ticaret Odası seçimlerine tek liste katılma kararı aldık.

Müteahhitler Federasyonu başkanı Necip Nasır ve yönetimi ile bugün kahvaltıda bir araya gelerek kararımızı deklare ettik. Bu kararımızın ekonomimizin can damarı olan İnşaat Sektörü’ne hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşaat sektörünün sorunları ve taleplerini etkili bir şekilde dile getirerek çözüm üretilmesini sağlamak için yıllardır faaliyetlerini sürdüren İMFED ve MÜFED’in el ele vererek sektörün sorunlarını/taleplerini Ticaret Odası başta olmak üzere diğer platformlarda daha etkili olarak gündeme taşıyacağı inancındayız.

Umarız yönetim kurulumuzla birlikte almış olduğumuz bu karar daha da kenetlenmemize ve sektöre karşı sorumluluklarımızı daha özverili bir şekilde yerine getirmemize vesile olur. Tüm meslektaşlarımızdan seçim günü gelip oy kullanmalarını ve inşaat sektörünü seçimlerde en iyi şekilde temsil etmelerini rica ediyorum.

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.