İva Yeni Acıbadem Ön Talep Toplamaya Başladı!

İva Yeni Acıbadem Ön Talep Toplamaya Başladı!

İva Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Acıbadem’de hayata geçirilen İva Yeni Acıbadem'de ön talep zamanı geldi.

A+A-

İstanbul Anadolu Yakası Acıbadem lokasyonunda İva Gayrimenkul tarafından inşa edilen Yeni Acıbadem projesi toplamda 3 blokta 52 adet daireden meydana geliyor.  

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı İva Yeni Acıbadem projesindeki daireler 2018'de teslim edilecek. 

Yeni Acıbadem projesindeki 2+1 daireler 107,59 metrekare ile 154,77 metrekare, 3+1 daireler 134,88 metrekare ile 195,11 metrekare ve 4+1 daireler ise 242,94 metrekare ile 248,46 metrekare olarak tasarlandı. 

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu İva Yeni Acıbadem projesinde ön talep dönemine özel avantajlar sağlanıyor.  Yeni Acıbadem; Perşembe Pazarı’na, Tepe Nautilus AVM’ye, Marmaray’a ve Kadıköy Rıhtım’a yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Yeni Acıbadem projesinin sosyal olanakları arasında,  fitness salonu, sauna, kapalı yüzme havuzu, çocuk parkı ve kapalı otopark bulunuyor.

İva Yeni Acıbadem nerede?

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.