İşte Dünyanın Pahalı 6 Evi!

İşte Dünyanın Pahalı 6 Evi!

Ev denince hepimizin aklına sıcak aile ortamı, duyguların özgürce paylaşıldığı güzel anlar ve en özel zamanları yaşadığımız dışarıdan izole edilmiş alanlar geliyor. Bazı insanlar bu konuyu abartmış durumda. İşte dünyanın pahalı 6 evi..

A+A-

1- Villa Leopolda 

Fransız Rivierası meraklılarına uygun, 20 dönümlük arazi içinde muhteşem manzaralı bir malikane daha. Fiyatı, sıkı durun. Yanınızdaki arkadaşınızı dürtün ki etkisi daha da artsın. Hazırsanız sırtınızı dikleştirin. 750 milyon dolar. Şöyle söyleyelim, bütün İstanbul’un cebinde şu an toplam bu kadar para yoktur. Ama sahibi Rus milyarder Prokhorov’da var. Şu aralar satmayı düşünmüyor ama yine de bilin istedik.

2- Uptown Court 

Şimdi size bazı rakamlar vereceğiz ve sıralamada aşağıya indikçe bu rakamlar artacak. 56 dönümlük bir arazide, içinde şarap mahzenleri, spor salonu, 50 kişilik sinema salonu, tenis kortu, 20 arabalık kapalı otopark, helikopter pisti ve 103 adet oda bulunuyor. Kapıyı çaldığınızda hemen açamıyorlarsa kızmayın, sabredin. Uzak yoldan geliyorlar. Mahallenin emlakçısı burası için 139 milyon dolar fiyat belirlemiş ama pazarlık sünnettir, bir deneyin isterseniz.

3- The Hearst Mansion 

Hangimiz istemedik içinde kendi gece klubü olan, 30 odalı, kapalı havuzlu bir Kalifornia evi. İşte aramalarınızı sonlandıracak malikane. Ayrıca bulunduğu muhit itibarıyla sanatçıların ve devlet büyüklerinin komşusu olabilirsiniz. Kimsenin kimseyi rahatsız etmediği ve zaten göremediği bu eve sahip olabilmek sadece 165 milyon dolar uzakta. Bir kişi kapora bıraktı, niyetiniz varsa bizce acele edin.

4- Antillia 

Asya’nın en zengin insanı Mukesh Ambani’nin aklına çok dahiyane bir fikir gelmiş. Öyle dönüm dönüm araziye yayılan bir ev yerine, 27 katlı bir gökdelen yapmış ve Mumbai şehrinin göbeğine yerleşmiş. Değeri için 1 milyar dolar fiyat biçilmiş. Sonra pembe burunlu ve kanatlı atlar havalanmış papatya tarlalarından gökyüzüne. Yeşile dönen gökyüzünden aşağıya yıldızlar dökülmüş uçan halısında oturan çocuğun üzerine. Hala okuyor musunuz?

5- Pinnacle 

Montana, Pioneer dağında kendi özel kayak pistine sahip, sayısız odasındaki banyolarının her birinde jakuzi ve şömine bulunan, kapalı ve açık yüzme havuzlarına sahip bu devasa evin fiyatı 155 milyon dolar. Sadece bir ev değil, dağın bir kısmına da sahip olabileceğiniz bu fırsatı kaçırmayın. Krediye uygunluk durumunu kime sorabileceğinizi bilemedik. Bilse bilse Başkan Trump bilir.

6- Franchuk Villa 

Çocukken dinlediğiniz masallardaki prensesler gibi bir eviniz olsun istiyorsanız, burası tam size göre. 10 odalı ve 5 katlı olan bu klasik Viktorian Dönemi ev, Londra’nın kuzeyinde yer alıyor. Bu da demek ki şehrin gürültüsünden, karmaşasından uzakta, helikopterinizi rahatça park edebileceğiniz, sinema ve spor salonlarından çıkıp, havuzlarına dalabileceğiniz kaçırılmayacak bir fırsat. Düz fiyat size 160 milyon dolar olur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.