Isparta Yeni Otogar Projesi'nin İhalesi Onaylandı

Isparta Yeni Otogar Projesi'nin İhalesi Onaylandı

Isparta Belediyesi, Çünür Mahallesi'nde yapılması planlanan yeni otogar ve yaşam merkezi projesine onay verdi. 6 Mart'ta ihalesi gerçekleşen proje 89 milyon 993 bin liraya Atlas İnşaatta kaldı.

A+A-

Isparta Çünür Mahallesi'ne yapılması planlanan yeni otogar ve yaşam merkezi projesinin 6 Mart'ta yapılan ihalesini Isparta Belediyesi onayladı. Onaylanan ihale sonucu Kamu İhale Kurumunun onayına sunuldu. 

Isparta Belediyesi'nin büyük projelerinden bir tanesi yeni otogar ve yaşam merkezi. Mevcut şehirlerarası otogarın günümüz şartlarına yetersiz gelmesi nedeniyle Çünür Mahallesine yapılmak istenen yeni otogar ve yaşam merkezi projesinin ihalesi 6 Mart Pazartesi günü gerçekleştirildi. Belediye Encümen Salonunda yapılan ihaleye 5 firma katılmıştı. İhalede yaklaşık maliyeti 96 milyon 548 bin lira olan proje için en düşük teklifi Atlas İnşaat verdi. Firma otogarı 89 milyon 993 bin liraya yapmak için teklif vermişti. 

İhalenin ardından İsparta Belediyesi gerekli incelemeleri yaparak, ihaleyi onayladı. Sonuç Kamu İhale Kurumuna gönderildi. Şayet kamu ihale kurumu da ihaleyi onaylarsa yeni otogar ve yaşam merkezi projesi için ilk kazma vurulacak. İhalenin onaylanmasının ardından belediyenin söz konusu firmaya yer teslimi yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.