Hedef Beyt Hotel 5 Mayıs'ta Açılacak!

Hedef Beyt Hotel 5 Mayıs'ta Açılacak!

Selçuk ve Kuşadası arasında Pamucak Sahili'nde yer alan Hotel BurccluB, yeni ortaklarla marka değişikliğine giderek Hedef Beyt Hotel Resort&Spa 5 Mayıs'ta açılacak...

A+A-

2006'dan beri müşterilerine hizmet veren Hotel BurccluB, aldığı yeni ortaklarla marka değişikliğine giderek Hedef Beyt Hotel Resort&Spa' olarak misafirlerine hizmet vermeye devam edecek. Hedef Beyt Hotel Resort&Spa; pek çok farklı kültüre ev sahipliği yapan Selçuk ve Kuşadası arasında Pamucak Sahili'nde yer alıyor. Butik otel konseptindeki hotel, Kuşadası, Selçuk, Kalamaki Milli Parkı, Davutlar, Şirince gibi turizm merkezlerine de komşu bulunuyor. 

RAMAZAN'A ÖZEL KAMPANYASI 

Hedef Beyt Hotel Resort&Spa sezona sürpriz kampanyalar ile başlarken, Mayıs ayında %50 indirimli özel fiyatlar sunuyor. Bahar ayında Hedef Beyt Hotel Resort&Spa'da sakin ve huzurlu bir tatil yaparak Ramazan ayma tazelenmiş şekilde girmek mümkün. Ramazan ayında ise; Ramazan'a özel "7 KAL 6 ÖDE" kampanyası bulunuyor. Hedef Beyt Hotel Resort&Spa'da konuklara; eşsiz iftar ve sahur sofraları, sahura kadar hizmet veren açık ve kapalı havuzlar, cemaatle Teravih namazları, İlahi Geceleri, mukabeleler ve daha birçok ayrıcalık sunuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.