Gözde Grubundan TRT Blokları Arazisine 140 Rezidanslık Proje

Gözde Grubundan TRT Blokları Arazisine 140 Rezidanslık Proje

Gözde Grubu ihaleyle satın aldığı Alsancak TRT blokları arazisine 140 adet büyük rezidans inşa edecek. 8 katlı olarak yükselecek projenin zemin katında mağazalar yer alacak.

A+A-

İzmir'de inşa ettiği konut projeleri adından söz ettirmeyi başaran Gözde Grubu MyWay Alsancak Deluxe projesinin ardından yeni yatırımlar için harekete geçti.

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, satın aldıkları Ege sağlık Hastanesi’nin yenilenmesi ve TRT arazisinde inşa edecekleri AVM ve rezidans projesi ile birlikte, bölgede nitelikli, kaliteli konut ve sağlık yatırımı için düğmeye bastıklarını açıkladı. 

Gözde Grubu, Ege Sağlık Hastanesi’yle TRT arazisini tek proje olarak düşünüyor. Toplamda 20 bin metrekarelik alanı kapsayacak olan projenin karşısında hastane ve içerisinde avlu, sokaklar yer alacak. 

Gözde Grubu'nun yeni projesinin inşa edileceği TRT arazisinde yıkım işleri bitti ve zemin güçlendirme çalışmaları yapılıyor. Bu alanda 8 katlı bir proje yükselecek ve projede 140 tane büyük rezidans yer alacak. 

Ege Sağlık Hastanesi’nin, İzmir’in simgelerinden biri olduğuna da sözlerine ekleyen Kalı,  Ege Sağlık Hastanesi’ni yıl başında hizmete açmayı planladıklarını da dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.