Gözde Grubu 2017'de 4 Yeni Projeye Başlayacak

Gözde Grubu 2017'de 4 Yeni Projeye Başlayacak

MyWay markası ile İzmir'de konut Projeleri hayata geçiren Gözde Grubu bu yıl Alsancak, Bayraklı, Çiğli ve Gaziemir'de 4 yeni projeye başlayacak. Gözde grubu konut projelerinin yanısıra 2 yeni hastanenin de açılışını gerçekleştirecek.

A+A-

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'de konut açığının sürdüğünü ve grup olarak nitelikli projeler üretmek için çalıştıklarını söyledi.

Kentsel Dönüşümün merkezden başlaması gerektiğini belirten Kalı,MyWay Alsancak Deluxe ile bu konuda önemli bir çalışmaya başlayacaklarını ve pojenin diğer firmalar için de örnek oluşturacağını kaydetti.

Alsancak'ta eski evlerin ofise dönüştüğünü ve başta otopark olmak üzere; bazı sıkıntılar yaşandığını dile getiren Op. Dr. Kenan Kalı, MyWay Alsancak Deluxe'ün kentsel dönüşümün güzel bir örneği olacağını vurguladı.

MyWay Alsancak Deluxe'ün, 12 bin metrekare kapalı alanda 8 katlı olarak inşa edileceğini anlatan Kalı sözlerine şöyle devam etti: “MyWay Alsancak Deluxe, 1+1, 2+1 ve stüdyo dairelerden oluşacak. Projede toplam 120 konut bulunacak. Metrekare olarak küçük olmasına rağmen, kendine özgü bir ruh taşıyacak. Projenin iç avlusunda insanlar sosyalleşme olanağı bulacak. Deluxe projesinin altında kapalı otopark ve ticari alanlar da yer alacak. Satışlara 1 ay içinde başlayacağız. Anahtar teslimi ise 18 ay sonra olacak. Alsancak'ta butik ve nitelikli projelere imza atmaya devam edeceğiz”

İzmir'in güzel bir kent olduğunu, fakat mevcut yapıların kente yakışmadığını ve kentsel dönüşümün büyük önem taşıdığını hatırlatan Op. Dr. Kenan Kalı, şunları söyledi: “Alsancak'ın, kentin kültür ve turizm merkezi olması gerekiyor. İş merkezlerinin Bayraklı'da kümelenmesi daha doğru olacaktır. Kemeraltı ise tarihi kimliğiyle açık hava alışveriş merkezi olarak öne çıkarılmalı. İzmir inanç ve kültür turizmi için de önemli potansiyel taşıyor”

YENİ HASTANE VE KONUT PROJELERİ YOLDA

İnşaat sektöründe 2016 yılında 8 proje gerçekleştirdiklerini hatırlatan Op. Dr. Kenan Kalı, “Yatırımları bu dönemde yavaşlatmadık, aksine ülkenin içinde yaşadığı ekonomik kriz ortamını fırsata çevirdik. Yeni hastaneler ve ek binalar açıyoruz. Yeni cihazlar aldık. 2017 yılında çok daha iyi yerlere geliriz diye düşünüyorum. 2017 yılında ekonomik hareketlilik bahar aylarıyla birlikte başlar. İnşaat sektörü önümüzdeki yıl parlayacak. İlk 6 ay lansman dönemimiz olacak. Alsancak DeLuxe, MyWay Country, Çiğli Wins Blue ve Bayraklı projelerini halkımızın beğenisine sunacağız. Halen 8 olan hastane sayımızı da 2017'de 10'a yükselteceğiz” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.