Fuar İzmir'in Yeni Bağlantı Yolu MARBLE'a Yatişti

Fuar İzmir'in Yeni Bağlantı Yolu MARBLE'a Yatişti

Fuar İzmir'e ulaşımı rahatlatacak “geçici servis yolu” projesi, Çarşamba günü açılacak Mermer Fuarı’na yetiştirildi. Büyükşehir Belediyesi, Fuar İzmir’e ikinci girişi sağlayacak kavşak için kamulaştırma çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çarşamba günü açılacak Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı öncesi çok önemli bir adım atarak çevre yolundan Fuar İzmir'e bağlantı sağlayacak “geçici servis yolu”nun yapımını tamamladı. Binin üzerinde katılımcı ve onbinlerce ziyaretçiyi ağırlayacak fuar sırasında oluşacak yoğun trafiği göz önünde bulundurarak harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, zaman kazanmak için kendi ekipleriyle işe koyuldu. 2 aydan daha kısa bir süre içinde karayolu altındaki menfezden bağlantı sağlayacak şekilde “geçici servis yolu” oluşturdu. 450 metre uzunluğunda, çevre yoluna 2 şerit çıkış ve 400 metre uzunluğunda, çevre yolundan 1 şerit giriş sağlayacak yolla birlikte Fuar İzmir'e Buca-Balçova istikametinde de giriş ve &cced il;ıkış bağlantısı oluşturuldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Çevre Yolu üzerinde Buca’dan Balçova yönüne seyreden taşıtların Fuar İzmir'e ve Aktepe Mahallesi'ne girişini sağlayacak kavşak projesinin kamulaştırma çalışmalarını ise sürdürüyor. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.