Forum Bornova'da 'Coordinat' Bornova Rüzgarı

Forum Bornova'da 'Coordinat' Bornova Rüzgarı

İzmirli DRC Grup'un Bornova Ağaçlıyol'da yapımını sürdürdüğü Coordinat Bornova projesi, alışveriş merkezlerinde açılan stantlarla geniş kitlelerle buluşuyor.

A+A-

Türkiye'nin ilk ve tek aidatsız, 5 yıllık kira garantili konut projesi unvanına sahip Coordinat Bornova, Forum Bornova'da kurduğu stant ile İzmir ve çevre illerden gelen ziyaretçilere tanıtıldı.

Coordinat Bornova'da 1 + 0, 1 + 1 ve 2 + 1'lerden oluşan toplam 500 konutun bulunduğunu belirten Kurumsal İletişim ve Satış Müdürü Berk YurtçuForum Bornova ziyaretçilerine üç gün boyunca Coordinat Bornova projesini tanıttıklarınıve yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını dile getirdi.

İZMİR'DE KONUT FİYATLARI UYGUN...

Özellikle İstanbul ve Ankara gibi megakentler göz önüne alındığında, İzmir'de konut fiyatlarının oldukça uygun olduğunu ve şehrin son yıllarda gayrimenkul konusunda hızla ilerlediğini belirten Yurtçu, “Coordinat Bornova'da konutların yarıdan fazlasını kısa sürede satmayı başardık. Bu başarı, şehir dışından gelen yatırımcıların ilgisi, projemizin donanımı, fiyat uygunluğu ve ödeme planlarının kişilere göre ayarlanabilir olmasından kaynaklanıyor. Coordinat Bornova, rakipleri arasındaki farkını hem yurtiçi, hem de yurtdışından aldığı taleple ortaya koyuyor. Gayrimenkulde temelden satın almak avantajlıdır; ancak esas önemli nokta sözkonusu projelerin yatırımcılara sunduğu gerçek imkanlar ve fiyatların izlediği seviyedir. Coordinat Bornova, yatırımcısına alırken kazandırıyor. Sonraki süreçte de kaliteli bir işletmecilikle bölgede fark yaratacağız” diye konuştu.

Özellikle İstanbul - İzmir Otoyolu ve Ankara - İzmir Hızlı Tren projelerinin İzmir'i emlak yatırımı açısından daha da cazip kıldığını hatırlatan Berk Yurtçu, İzmir dışına yapılan satışgrafiğinin yükselerek devam etmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

5 YIL KİRA GETİRİSİ

DRC Grup Kurumsal İletişim ve Satış Müdürü Berk Yurtçu, yatırımcılara özel olarak yılın 12 ayı kesintisiz, her yıl % 7 net kira artışı ile 5 yıllık kira garantisi verdiklerini söyledi.

Projede 2 bin 350 metrekare mağaza alanı da olacağını belirten Yurtçu, Coordinat Bornova içinde hizmet verecek ticari alanlardan edilen gelir sayesinde yatırımcıların aidat ödemeyeceklerine dikkat çekti.

Projede konutların yanı sıra; 2 bin 150 metrekare sosyal yaşam alanı bulunacağını da dile getiren Berk Yurtçu, Sanayi Metro durağına yalnızca 100 metre yakınlıkta bulunan Coordinat Bornova'nın, Yaşar Üniversitesi ve Ege Üniversitesi'ne de yürüme mesafesinde olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.