Flex Life Studio'da Kişiye Özel Ödeme Planı

Flex Life Studio'da Kişiye Özel Ödeme Planı

BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, Çiğli'de hayata geçirdikleri Flex Life Studio projesinden daire satın alanlara aynı gün tapu verdiklerini söyledi.

A+A-

Konut alım - satımında güven duygusunun belirleyici olduğunu ve yıllar içinde edindikleri birikimi müşterilerine güven olarak yansıttıklarını belirten Yavuz, “Flex Life Studio'yu seçen müşterilerimize hemen tapularını sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

40 milyon liralık yatırımla 3 bin 500 metrekarelik arazi üzerine kurulan ve 157 konuttan oluşan Flex Life Studio'nun % 60'ını tamamladıklarını ve buna paralel olarak konutların da % 60'ının satışını gerçekleştirdiklerini hatırlatan Ali Yavuz, “İzmir'in kuzey aksında ve konum olarak, AOSB, İzban, Katip Çelebi Üniversitesi ve devlet hastanesine de çok yakınız. Bu bölge giderek prim yapıyor ve büyüyor. Biz de doğru konumda, doğru proje yapmak istedik ve bunu da başardık. Bu bölgede BYY İnşaat olarak kendimize ait arsalarda 2018 yılında farklı konut projeleri yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HER ŞEY ÖĞRENCİLERİN KONFORU İÇİN

Bölgede bulunan iki üniversite olduğunu ve projede öğrencilerin tüm konforunu düşündüklerini belirtenYönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, “Projemizde ders çalışma alanı, market, cafe, havuz, spor alanları, oyun salonları, kapalı otopark, fitness, yüzme havuzu, oyun salonu, cep sinema, sauna, bilardo, masa tenisi, tek pota basket sahası, genel kullanım alanları bulunuyor. Flex Life Studio'da oturanlar yalnızca bir evin değil, bir yaşam biçiminin de sahibi olacak. Evlerinde adeta bir otel konforunda yaşayacaklar” bilgisini verdi.

KİŞİYE ÖZEL ÖDEME PLANI

Konut ödeme planlarını kişiye özel olarak şekillendirdiklerini dile getiren Yavuz, Garanti ve İş Bankası garantörlüğünde özel kredi faiz oranları sunduklarını kaydetti.

Yavuz, sözlerine şöyle devam etti: “Yarısı peşin kalanı proje tesliminde, yarısı peşin kalanı krediyle ödeme, % 20 peşin kalanı krediyle ödeme gibi uygulamalarımız var. Faiz oranları 0,74'ten başlıyor. Şu anda 1 + 1 daireleri 210 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuyoruz. Projede farklı metrekarelerde 1 + 1 ve benzerine az rastlanan 1+1 dublex tip konutlar da bulunuyor. Yatırımcılar için çok avantajlı bir proje. Şu anda 1 + 1 konutlar için, 1.250 lira bandında kira getirisi elde ediliyor” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.