FG Wilson'dan Quasar İstanbul Projesine Özel Jeneratör Sistemi

FG Wilson'dan Quasar İstanbul Projesine Özel Jeneratör Sistemi

Viatrans A.Ş. – Meydanbey Ortak Girişimi’nin Mecidiyeköy’de 2015 sonunda hayata geçecek olan Quasar İstanbul karma projesinin kesintisiz enerji kaynağını dünyanın en büyük jeneratör üreticisi FG Wilson kuruyor.

A+A-

FG Wilson mühendislik ekibi; Quasar İstanbul’un kesintisiz enerji kaynağı jeneratör sistemini kurmak üzere projenin güç ihtiyaçlarının belirlenmesinden itibaren çalışarak, özelliklerine en uygun çözümü oluşturdu.

Alman Sürdürülebilir Bina Sistemi Sertifikasını (DGNB GOLD) Türkiye’de alan ilk proje olan Quasar İstanbul’un büyüklüğü nedeni ile toplamda 8.750 KVA gücünde jeneratör kullanıldı.

FG Wilson Türkiye ve İngiltere Özel Çözümler Departmanı tarafından projeye özgü jeneratör grupları tasarlandı. Radyatör sistemi jeneratör setinden ayrı konumlandırılarak, jeneratör performansından maksimum verim alınmasını sağlandı.Tüm FG Wilson modelleri gibi Quasar İstanbul’da kullanılan modeller de çok kısa sürede tam yükü üzerlerine alacak şekilde ve yüzde 100 yüklenmeleri esasına uygun olarak seçildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.