Emlak Konut Kuzey Yakası Projesi Ön Talep Topluyor!

Emlak Konut Kuzey Yakası Projesi Ön Talep Topluyor!

Emlak Konut GYO, Başakşehir’deki Kuzey Yakası projesine start verdi. Emlak Konut Kuzey Yakası projesi kapsamında yer alan ticari üniteler için ön talep toplamaya başladı...

A+A-

Emlak Konut GYO, Başakşehir’deki yeni projesi Kuzey Yakası için düğmeye bastı. 

Geniş yeşil alanları ile dikkat çeken Emlak Konut Kuzey Yakası Başakşehir projesi kapsamındaki dükkanlar için ön talep toplama süreci başladı. 

50 dükkan ve 350 ofisten oluşan Emlak Konut Kuzey Yakası projesi 350 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Ön talep toplama süreci başlayan ticari ünitelerin yakında resmi olarak satışa çıkması bekleniyor.

Başakşehir Şehir Parkı içerisinde inşa edilecek olan Emlak Konut Kuzey Yakası projesinin 36 ayda tamamlanması planlanıyor. 

Proje kapsamında aktivite alanları, geniş koru alanları da yer alıyor.

Başakşehir’de 10 bin yataklı şehir hastanesinin hemen yanı başında konumlanan Kuzey Yakası Başakşehir projesi Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3.Havalimanı bağlantı yollarının bitişiğinde konumlanıyor.

İstanbul’un en büyük meydan projesine de komşu konumda yer alan Başakşehir Kuzey Yakası projesi yeni açılan İbn-i Haldun Üniversitesi yerleşkesinin bitişiğinde yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.