Emlak Konut Körfezkent 3.Etap Evleri Satışa Çıktı!

Emlak Konut Körfezkent 3.Etap Evleri Satışa Çıktı!

Emlak Konut Körfezkent 3.Etap Evleri'nde tamamlanan daireler satışa çıktı. 196 konuttan oluşan projede daireler 162 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

A+A-

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde olan Emlak Konut Körfezkent 3.Etap Evleri'nde bitmiş daireler satışa sunuldu. Luxor Garden Otel'de açık arttırmak olarak yapılan satışta, Körfezkent 3.Etap'ta daireleri almak isteyenler talip oldular. Kocaeli'nin yeni yaşam merkezi olan ve kentsel tasarımıyla öne çıkan Körfezkent 3. Etap Emlak Konutları'nda 196 konut yer alıyor. Bir ay içinde satılan daire sayısının 41 olduğu açıklandı. Önceki gün yapılan ihalede de 40 konut satışa sunuldu. İlk yapılan müzayedede satın alanların konutları bugüne kadar yüzde 3 prim yaptı. Vatandaşlar müracaat etmeleri durumunda açık teklif verilebiliyor.

Körfezkent 3.Etap'ta ödemelerde yüzde 25 peşin, kalan kısmı da 90 gün içerisinde ödenmesi gerekiyor. 2+1 daireler 162 bin TL'den, 3+1 daireler 189 bin TL'den, 4+1 daireler ise 245 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Satışlar hakkında TURYAP'ın web sitesi ve ya 444 2780 nolu telefondan bilgi alınabiliyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.