Emlak Konut Antalya Muratpaşa Arsasına 4 Firmadan Teklif

Emlak Konut Antalya Muratpaşa Arsasına 4 Firmadan Teklif

Emlak Konut Antalya Muratpaşa ihalesinin 1.oturumu yapıldı. İhaleye 4 teklif geldi. En yüksek teklif ise Kabataş Gayrimenkul’den geldi…

A+A-

Emlak Konut GYO, Antalya Muratpaşa arsa satış karşılığı gelir paylaşımı ihalesinin 1.oturumu bugün saat 14:30’da yapıldı. İhaleye 4 teklif geldi.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa ihalesine teklif veren şirketler sırasıyla; Mesa Mesken, İzka İnşaat, Kabataş Gayrimenkul, Eltes İnşaat…

En yüksek teklif ise 610 milyon TL arsa satışı karşılığı satış toplam geliri, yüzde 23 arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı ve 170 milyon 800 bin TL arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri ile Kabataş Gayrimenkul’den geldi.

HANGİ FİRMA NE KADAR TEKLİF VERDİ?

Emlak Konut GYO tarafından ihale sonucu ile ilgili KAP'a yapılan açıklama şöyle;

"Antalya Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1.Oturumu 18.07.2017 tarihinde saat 14:30 da yapılmıştır.

İsteklilere ait teklif zarfları içerisindeki belgelerin ihale komisyonu tarafından ayrıntılı değerlendirilmesinden sonra, ihalenin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren 2. Oturumu ileriki bir tarihte yapılacak olup, isteklilere ihalenin 2. Oturum tarihi ve saati yazı ile bildirilecektir.

Önemli bilgilendirme: İhalenin sonucunu belirleyecek olan nihai mali teklifler 2. Oturumda alınacaktır."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.