Emel Onur NAR Türkiye Temsilcisi Olarak Atandı

Emel Onur NAR Türkiye Temsilcisi Olarak Atandı

Lead Consulting Group CEO’su ve Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği (NAR) Başkanı tarafından Türkiye Temsilcisi olarak atandı.

A+A-

Amerika’da 54 eyalette faaliyet gösteren 1200 Yerel Emlak Derneği’nin yer aldığı NAR, Amerika dışında da 66 ülkeden 87 dernek ve federasyonun üye olduğu 1,200,000 üyeli dev bir mesleki kuruluş. NAR Yıllık toplantısı bu sene 20.000 emlak danışmanının katılımıyla Şikago’da gerçekleşti. Lead Consulting Group CEO’su ve Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği (NAR) Başkanı tarafından Türkiye Temsilcisi olarak atandı.

Amerika’da beş senedir emlak danışmanlığı, üç senedir de brokerlik yapan ve aktif bir şekilde parçası olduğu derneklerin Global İşbirliği Komitesi Başkan Yardımcılığını yürüten Emel Onur, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği (NAR)’ın yıllık toplantısının açılışında Türk bayrağını taşıdı.

Amerikan Milli Emlakçılar Derneği (NAR) Başkanı Brian Woods ve Dernek görevlisi Jessica Wittenbrink ile birlikte katıldıkları NAR Yıllık toplantısında “Global İşbirliği Komitesi Diamond Ödülü”nü almanın mutluluğunu yaşayan Emel Onur, emlak danışmanlığında başarılı olmanın bir koşulunun da mutlaka yerel ve milli dernek faaliyetleri ile toplantılarına katılmak olduğunu belirti. Bu toplantıların hem bilgi birikimi hem de networking açısından çok önemli olduğunu ifade eden Emel Onur, “2016’da Orlanda da yapilan Milli Emlakçılar Derneği yıllık toplantısında tanıştığım Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu ve Ankara Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan ile görüşmelerimiz ve Türkiye ile Amerika arasında emlak köprüsü kurma çalışmalarımız sonucu Federasyon’un desteğiyle Amerikan Milli Emlakçılar Derneği (NAR) tarafından Türkiye Temsilcisi seçildim. Bundan sonraki hedefim, NAR’ın Türk üyelerinin sayısını arttırarak Türk Emlak Danışmanı meslektaşlarımın NAR’ın uluslararası sunduğu sayısız olanaklarından faydalanmalarını sağlayarak, Türk yatırımcıların Amerika’ya artan ilgilerinden hakları olan payları almalarına yardımcı olmaktır. Bu kapsamda NAR Temsilcisi olarak 2018 yılında Türkiye’de toplantılar düzenleyeceğiz ve TEMFED Başkanı Hacı Ali Taylan ile başlatmış olduğumuz emlak köprüsünü sağlamlaştırma adımlarını atacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.