Doruk İnşaat 44 Milyon Sermayeyle Kuruldu

Doruk İnşaat 44 Milyon Sermayeyle Kuruldu

Artaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya önümüzdeki 5 yıl içinde 10 bin konut daha üretmeyi planlıyor. Süleyman Çetinsaya bugün yeni şirket kurdu. İşte o şirketin detayları...

A+A-

Artaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 1954 yılında Kayseri’de dünyaya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu abisi Nuh Çetinsaya ile birlikte 1971 yılında inşaat sektörüne giren Süleyman Çetinsaya bugün yeni şirket kurdu. 

Artaş Grubu, farklı markalar da yaratarak önümüzdeki 5 yıl içinde 10 bin konut daha üretmeyi planlıyor. Artaş Grubu, Avrupa Konutları markasıyla 16 bin konut üretti.

İşte yeni kurulan o şirketin detayları!

Doruk Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Anonim Şirketi 44 milyon 857 bin 834 TL sermaye ile Süleyman Çetinsaya , İsmail Erdem ve Gökhan Çetinkaya ortaklığında kuruldu.

Doruk Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Şirket konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında gerçek ve tüzel kişiliğe haiz tüm özel ve resmi kuruluşların yaptıracağı her nevi konut otel motel alışveriş merkezi resmi bina köprü kanal inşaatı tesis ve tesisatın montajı ile ilgili her türlü mühendislik nakliye köprü kanal inşaatı .....ve 11.11.2008 tarihinde tescil edilen anasözleşmesinde yazılı işler.

Doruk Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Anonim Şirketi Adres; Ataköy 7-8-9-10.Kısım Mah. Çobançeşm.E-5 Y.Yol Cd.N.8/2/1 Bakırköy 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.