Deniz GYO Bodrum Projesine Yan Parseli De Katacak

Deniz GYO Bodrum Projesine Yan Parseli De Katacak

Deniz GYO Bodrum Projesini büyütmek için harekete geçti. Firma yan parsel ile anlaşmaya varabilmek adına görüşmelere başladıklarını Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

A+A-

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Muğla'nın gözde ilçesi Bodrum'da yeni proje hazırlığında. 

Deniz GYO, proje alanını genişletmek, daha verimli bir mimari proje çalışabilmek ve satışa esas üniteleri daha değerli kılmak adına stratejik önemi olan komşu 928 ada 3 parsel sahipleri ile bu parselin de projeye dahil olması için görüşmelere başlandı. Deniz GYO Bodrum projesi Eskiçeşme Mahallesi 928 ada 2 parsel ve 929 ada 2-3 parselde yer alıyor.

Deniz GYO Bodrum'a bağlı Eskiçeşme Mahallesi'nde 23 bin 768 metrekarelik alanda Ataman Turizm ile gayrimenkul projesi geliştiriyor. 

Bodrum merkeze 3,3 kilometre mesafede yer alan Deniz GYO Bodrum projesi, Bodrum Turgutreis yoluna 2,1 kilometre, Bodrum Marina'ua 2,6 kilometre ve Bodrum Havalimanına 34,5 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 

Deniz GYO'nun KAP açıklaması:

Bildirimini 04.08.2017 tarihinde yaptığımız Bodrum projemiz ile ilgili olarak; proje alanımızı genişletmek, daha verimli bir mimari proje çalışabilmek ve satışa esas üniteleri daha değerli kılmak adına stratejik önemi olan komşu 928 ada 3 parsel sahipleri ile bu parselin de projeye dahil olması için görüşmelere başlandığını komuoyunun bilgisine sunarız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.