Deniz GYO Bodrum Projesi İçin Sözleşme İmzaladı

Deniz GYO Bodrum Projesi İçin Sözleşme İmzaladı

Deniz GYO Bodrum eskiçeşme mahallesinde denize sıfır 23 dönümlük arsada hayata geçireceği proje için arsa devri karşılığı gelir paylaşımı sözleşmesi imzalandı.

A+A-

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Muğla Bodrum'un Eskiçeşme Mahallesi'nde yeni proje inşa edecek.

23 bin 768 metrekare alanda proje geliştirecek olan Deniz GYO, Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile Arsa Devri Karşılığı Kar Paylaşımı Sözleşmesi imzaladı. Deniz GYO Bodrum projesi Eskiçeşme Mahallesi 928 ada 2 parsel ve 929 ada 2-3 parselde yer alıyor.  

Deniz GYO Bodrum projesi Bodrum merkeze 3,3 kilometre, Bodrum Turgutreis yoluna 2,1 kilometre, Bodrum Marina'ua 2,6 kilometre ve Bodrum Havalimanına 34,5 kilometre uzaklıkta yer alıyor.  Emsal Karşılaştırma Analizi sonucu değerleme konusu olan arsalardan 929 ada 3 parsel için arsa değeri 19 milyon 732 bin TL, 928 ada 2 parsel için arsa değeri 34 milyon 840 bin TL olarak hesaplandı. 

Deniz GYO'nun KAP açıklaması

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiinde toplam 23.768,37 m2 alanda proje geliştirmek üzere  Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile "Arsa Devri Karşılığı Kar Paylaşımı Sözleşmesi" imzalanmış olup, değerleme raporu ekte yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.