'Çok Yeşil, Az Beton' Anlayışı İzmir'e Değer Katar

'Çok Yeşil, Az Beton' Anlayışı İzmir'e Değer Katar

İzmir'de 26 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 85. İzmir Enternasyonal fuarı ana sponsoru Folkart'ın yönetim kurulu başkanı Mesut Sancak Fuarın tanıtım toplantısında konuştu.

A+A-

Fuarın ana sponsoru olan Folkart’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Folkart olarak, ilklerin şehri İzmir’in çok parlak bir geleceği olduğunu,  tüm güzellikleriyle bütünleşerek; hem dünyanın, hem Avrupa’nın yeniden dikkatini çekeceğini düşünüyoruz. Bu yoğun ilgi, önümüzdeki dönem, İzmir'i mutlaka yeni yollarla, yeni fırsatlarla buluşturacaktır" dedi.

DAHA ÇOK YEŞİL, DAHA AZ BETON

Folkart’ın 10. yılını İEF’de çeşitli etkinlik ve sürprizlerle kutlayacaklarını söyleyen Mesut Sancak sözlerini şöyle sürdürdü, "Yapımları süren İstanbul-İzmir Otoyolu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi, İzmir’den Antalya’ya kesintisiz ulaşımı sağlayacak Antalya Otoyol Projesi gibi hükümet tarafından yapılan tüm yatırımlar; İzmir’i yakın gelecekte, Türkiye’nin en parlak, en özel şehri haline getirecektir. Değerli başkanımız Aziz Kocaoğlu’nun önderliğinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü  ‘yüzülebilir temiz körfez’ yaratmaya yönelik ‘Büyük Körfez Projesi’,  bir deniz kenti olan İzmir’i kıyılarıyla ele alıp tasarlayan ‘İzmirdeniz Projesi’ ve İzmir’in kalbinde ‘daha çok yeşil, daha az beton’ anlayışı ile yürütülen ‘Yeni Kültürpark Projesi’ gibi çalışmalar da tamamlandığında, İzmir’e büyük değer katacaktır. İEF 85. yılında inovasyon öne çıkarılarak, tarihi Fuar markası ve bu markanın taşıdığı uluslararası özelliği, yeniliklerle güçlendirilecektir."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.