City Van AVM'deki İşyerleri Kiraya Verilecek

City Van AVM'deki İşyerleri Kiraya Verilecek

Van Büyükşehir Belediyesi ipekyolu ilçesindeki City Van AVM'de yer alan 77 adet işyeri ve otoparkın yüzde 50'lik hissesini ihaleyle kiraya çıkardı. Kiralık işyerlerinin aylık muhammen kira bedeli 653 bin 958, yıllık muhammen kira bedeli 7 milyon 847 bin l

A+A-

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak İstimlak Daire Başkanlığından:

Madde 1-) Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait Van İli, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi, pafta:26, ada:925 ve parsel 89'de kayıtlı taşınmaz üzerindeki CİTY VAN AVM’de bulunan 77 adet işyeri ve yüzde 50 hisseli Otoparkın, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 37.maddesi doğrultusunda 3 yıllığına AVM’’Alışveriş Merkezi’’olarak kiralanma/işlettirilmesi ihalesi 23.08.2017 tarih ve saat: 10.00’da yapılacaktır.

Madde2-) Kiraya verilecek işyerlerinin nitelikleri, muhammen bedelleri, geçici teminatları, ihale tarihi, saati ve adeti aşağıdadır. ADRESİ: Van İli, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi, pafta:26, ada:925 ve parsel 89 NİTELİĞİ: CİTY VAN AVM’de işyerleri ve otopark

1 AYLIK MUHAMMEN BEDEL                       : 653.958,40 TL

1 YILLIK MUHAMMEN BEDEL                       : 7.847.500,8 TL

3 YILLIK MUHAMMEN BEDEL                       : 23.542.502,4 TL

3 YILLIK %3 GEÇİCİ TEMİNAT BEDELİ        : 706.275,072 TL

İHALE TARİHİ                                                    : 23.08.2017

İHALE SAATİ                                                      :  10:00

CİTY VAN AVM’DE BULUNAN 77 ADET İŞYERİ ve %50 HİSSELİ OTOPARK

Madde 3-) İhalenin yapılacağı yer Van İli, İpekyolu İlçesi, Seyit Fehim Arvasi Mahallesi, Sosyal Meskenler yanı Büyükşehir Belediyesi D Blok 3. kat, Encümen toplantı salonunda Encümen huzurunda 2886 sayılı D.İ.K’nun 37.maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile ihalesi yapılacaktır.

Madde 4-) Geçici Teminat, tahmin edilen 3 (üç) yıllık kira bedelinin yüzde 3’ü olup yukarıda belirtilmiş yazılı miktar kadardır.

Madde 5-) Kesin Teminat, 3 (üç) yıllık bedelin yüzde 6’sıdır.

Madde 6-) GERÇEK VE TÜZEL KİŞİLİKLERDEN İSTENECEK BELGELER

1 - Dilekçe. (İhaleye katılım dilekçesi)

2 - Kanuni İkametgâh Belgesi. (Nüfus Müdürlüğünden)

3 - Nüfus Cüzdan Fotokopisi.

4 - İmza sirküleri/İmza beyannamesi; Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri, Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevleri belirtilen son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

5 - Geçici teminat (süresiz) bedelinin yatırıldığına dair belge (Bankadan alınmış teminat mektubu yada Van Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığına nakit yatırıldığına dair makbuz) (Aslı)

6 - Sabıka kaydı (Son 1ay-30 gün içerisinde almış olmalı.) Şirketin hakim ortağı/Şirket müdürü ve varsa vekiline ait %50 -%50 ortaklık durumunda her iki ortağa ait sabıka belgesi (Aslı)

7 - Vekil var ise vekâletname/vekilin imza beyannamesi ve sabıka kaydı [Sabıka kaydı son 1 ay (30 Gün) içerisinde almış olmalıdır.] (Aslı veya noter onaylı)

8 - Tebligat için adres beyanı, Türkiye'de tebligat için adres göstermesi ayrıca irtibat için de telefon ve faks numarası ile elektronik posta adresi vermesi, (Aslı)

9 - Oda Kayıt Belgesi ve Yetki Belgesi. Gerçek kişi olması halinde ilgisine göre Ticaret ve Sanayi Odası veya Esnaf Sanatkar siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge, belge (ihalenin yapıldığı tarihten en fazla 1 (bir) ay öncesinde alınmış) İsteklinin Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğinin kayıtlı olduğu Ticaret veya Sanayi Odasından alınacak Faaliyet Belgesi ve Yetki Belgesi (ihalenin yapıldığı tarihten en fazla 1 (bir) ay öncesinde alınmış)

10 - Yeterlilik için gerekli belgeler: İş deneyimi: Bu iş ile ilgili olarak AVM (iştirakleri dahil) işletmeciliği yapmış olmak veya devam etmekte olduğuna dair, ilgili idareden alınmış belge vermek zorundadır. Ortak girişim olması halinde, ortak girişimde bulunan firmalardan en az bir tanesi bu şartı tamamıyla sağlaması gerekir. İhale konusu ile ilgili olarak (iştirakleri dahil) devam eden veya bitmiş olan iş deneyim ve/veya iş bitirme belgesi/belgeleri ibraz edilecektir. İş deneyim şartını sağlayamayan istekliler ihaleye giremeyecektir. Ortak girişim olması halinde, ortak girişimde bulunan firmalardan en az bir tanesi bu şartı sağlaması gerekir. İsteklinin daha önce yapmış olduğu ihale konusu işlerin listesi ve bu işlere ilişkin ilgilisinin imzasını taşıyan referans mektupları sunulacaktır. İsteklinin iş durumu ve tutumu ile ilgili beyanları, 2886 sayılı Kanuna göre cezalı olmadığına dair beyanlarını ve Van Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere benzer kuruluşlarla ihtilaflı olup olmadığı, varsa durumu açıklayıcı beyanlarını içerir beyan yazısı, Şartname Bedeli Makbuzu (İhale şartnamesi ve diğer ilgili evrak Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığında mesai saatleri içerisinde görülebilir veya 500,00 TL bedelle satın alınabilir.)

11 - Büyükşehir Belediyesi, SSK ve Vergi Dairesine borcu yok belgesi. Yukarıda istenilen belgelerin ihale günü 23/08/2017 saat 10.00’a kadar İpekyolu İlçesi, Seyit Fehim Arvasi Mahallesi, Van Büyükşehir Belediyesi (Eski Sosyal Meskenler Yanı) Emlak İstimlak Daire Başkanlığı, Emlak Uygulama Şube Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. Söz konusu belgeler yukarıda belirtilen süre içerisinde alınması gerekmekte olup, bu süre içerisinde alınmayan belgeler elenme sebebi sayılacaktır. Dosyalar son teslim tarih ve saatine kadar yukarıda belirtilen yere verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta yoluyla da gönderilebilir. Son teslim saatine kadar yukarıda belirtilen teslim adresine ulaşmayan dosyalar değerlendirmeye alınmaz. İlan tarihinden sonra çalışma saatlerinin değişmesi halinde de ihale yukarıda belirtilen saatte yapılır. Son teslim zamanı için; Posta, Telgraf, Telefon (PTT) veya Türkiye Radyo Televizyon (TRT) idarelerinin saat ayarı esas alınır. Not; Nüfus cüzdanı hariç istenen tüm belgelerin aslı veya noter onaylı olması zorunludur.

Madde7-) 23.08.2017 tarihli ihale için teklif mektubu belgesi, en geç 23.08.2017 Çarşamba günü İhale saatinden önce Van Büyükşehir Belediyesi D Blok 3. kat, Encümen toplantı salonunda hazır bulunmanız gerekmektedir. İlan olunur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.