Çiçek Kardeşler Güzelbahçe Projesine Mayısta Başlayacak

Çiçek Kardeşler Güzelbahçe Projesine Mayısta Başlayacak

Güzelbahçe'de 2016 yılında satın aldıkları ve Güzelbahçe'nin en büyük ve değerli arazilerden biri konumundaki Oba Camping'in bulunduğu 21 dönümlük alanda 73 adet konut ve 3 adet işyerinden oluşan yeni projelerinin temellerini Mayıs 2017'de atmayı planladı

A+A-

Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, askıya alınan yatırım ve satın alma kararlarının 16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandumun ardından gerçeğe dönüşmesiyle Türkiye ekonomisinin eski dinamizmine kavuşmasını beklediklerini söyledi.

2016'da Türkiye'de yaşanan olağanüstü gelişmelerden sonra yerli ve yabancı yatırımcıların, 'bekle gör' politikası izlediğini belirten Çiçek, firmaların yatırımlarını referandumdan sonraya ötelediğini kaydetti.

Gerek yatırım ikliminin, gerekse inşaat sektöründeki canlanmanın oluşabilmesi için düşük faizin belirleyici olduğunu hatırlatan Mustafa Çiçek, “Faizlerdeki düşüş trendinin devam etmesi ve ekonomideki belirsizliklerin ortadan kalkmasıyla 2017'nin ikinci çeyreğinde ekonomide bahar havası oluşacağını düşünmekteyiz'' dedi.

ÇİÇEK PLAZA'DA SATIŞLAR BÜYÜK ORANDA TAMAMLANDI

Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek de, İzmir iş hayatının merkezi olan Bayraklı'da 2016 yılında hizmete sundukları Çiçek Plaza'da satış ve kiralamayı büyük oranda tamamladıklarını dile getirdi.

Çiçek, “Çiçek Plaza'nın 4'te 3'ünden fazlasının satışı tamamlandı. Bu geride bıraktığımız 2016 için oldukça iyi bir oran. Çiçek Plaza'nın yapım ve satışını kısa sürede tamamlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

GÜZELBAHÇE PROJESİ MAYISTA START VERİYOR

Güzelbahçe'de 2016 yılında satın aldıkları ve Güzelbahçe'nin en büyük ve değerli arazilerden biri konumundaki Oba Camping'in bulunduğu 21 dönümlük alanda 73 adet konut ve 3 adet işyerinden oluşan yeni projelerinin temellerini Mayıs 2017'de atmayı planladıklarını belirten Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek, projelerinin hem Güzelbahçe hem de İzmir'e prestij katacağını vurguladı.

Projenin denize 75 metre cephesi ve 300 metre derinliğinin bulunduğunu aktaran Çiçek şu bilgileri verdi: “Bizim açımızdan çok önemli bir proje. Güzelbahçe'nin ilk, İzmir'in ender Çevreye Duyarlı Yeşil Bina Sertifikasına sahip konutları bu projede hayata geçirilecek. 3 + 1, 4 + 1 zemin dublex, çatı dublex ve farklı büyüklüklerde (210 m² - 350 m ²) ve tasarımlara sahip dairelerden oluşan projemizde tüm evler, deniz, havuz ve bahçe manzaralı olacak. Site içinde biri yaklaşık 70 metre uzunluğunda ve iddialı peyzaj çözümleriyle, siteye büyük değer katacak 2 adet yüzme havuzu mevcut''

KONFOR İÇİN HER AYRINTIYI DÜŞÜNDÜK

Konut sahiplerinin konforu için bütün ayrıntıları düşündüklerini kaydeden Kazım Çiçek sözlerine şöyle devam etti: “Her daireye asansörlü direkt ulaşım imkanı sağlayan 1 adet kapalı otopark imkanı bulunuyor. Ayrıca iki ayrı adadan oluşan sitenin orta bölümünde tenis, basketbol, voleybol, mini futbol alanları, çocuk bahçesi, hobi bahçelerini içeren 3 bin 600 m² alanlı bir park alanı da var. Projenin ön bölümünde bulunan blokların zemin ve bodrum katlarında tanınmış bir markaya ait a plus segmentte bir SPA merkezinin yer alması konusunda görüşmeler yapıyoruz. Projenin netleşmesiyle Mayıs ayında lansmana çıkmayı planlıyoruz. Bunun dışında yine Güzelbahçe - Urla aksında yeni projelerimiz de olacak”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.