Çiçek Evler Mavi Yaka Lansman Fiyatları Eylül'e Kadar Geçerli Olacak

Çiçek Evler Mavi Yaka Lansman Fiyatları Eylül'e Kadar Geçerli Olacak

Daire fiyatlarının 1 milyon 350 bin liradan başlayan Çiçek Evler Mavi Yaka projesinin anahtarlarını 2018 yılı sonunda teslim edeceklerini dile getiren Çiçek, Eylül ayına kadar da lansman fiyatlarının geçerli olacağını vurguladı.

A+A-

Çelik konstrüksiyon ve cam kullanılarak inşa edilen proje satış ofisinin de beğenildiğini ifade eden Çiçek, ziyaretçilerin 3 boyutlu VR gözlük ile konutları ve site içini adeta canlı olarak deneyimlediklerini de sözlerine ekledi.

BİR KONUTTA ARADIĞINIZ HERŞEY BİR ARADA

Projede toplam 75 adet lüks konutun bulunduğuna dikkat çeken Mustafa Çiçek, “ Çiçek Evler Mavi Yaka, modern mimarisi ve yüksek kalite standartlarıyla hayat bulacak. Profesyonelce tasarlanmış ve özgün mimariye sahip 3 katlı bloklardan oluşan proje, 75 metrelik cephesiyle önü hiç kapanmayacak bir deniz manzarası sunuyor. Projede yer alan 150 metrekare - 335 metrekare arası büyüklükteki 3 + 1, 4 + 1, 5 + 1, zemin dubleks, çatı dubleks ve flat seçeneklerine sahip dairelerin büyük çoğunluğu deniz, tamamı ise havuz ve bahçe manzaralı. 24 saat güvenlik ve profesyonel site yönetimi hizmetleri sunulacak Mavi Yaka projesinde her daire için özel hobi odası ve 1 araçlık özel kapalı otopark yer alıyor. İki ayrı adadan oluşan projenin orta bölümünde kamuya açık tenis, basketbol, voleybol, mini futbol alanları, çocuk bahçesi, otopark ve hobi bahçelerini barındıran 3 bin 600 metrekarelik bir park alanı da bulunuyor” diye konuştu.

YENİ BİR YAŞAM ŞEKLİ SUNUYOR

Projenin, İzmir'in ilk Çevreye Duyarlı Yeşil Bina Sertifikası’na (BREEAM) sahip olacağına dikkat çeken Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek de, “Projemizi oluştururken doğaya ve insan sağlığına büyük önem verdik. Aydınlatma ve genel mimari için kullanılan güneş panellerimiz, elektrikli araç şarj istasyonlarımız ve % 70 oranında yeşil alanımızla doğa ve insan uyumunu maksimuma çıkarırken; projemizden konut alacaklara sağlıklı bir yaşam sunuyoruz. Bu çerçevede sakinlerimizin kendini daha doğal ortamda hissedebilmesi için bina cephelerinde doğal taş ve thermowood ahşap malzeme kullandık” dedi.

Şehir hayatından ve karmaşasından bunalan herkesin bu projede aradığı huzur ve konforu bulacağını vurgulayan Çiçek, ''Bu projede yer alacak konut sahipleri şehirden uzaklaşmadan yeşile ve aynı zamanda maviye ulaşacak. Huzur içinde yaşayacağı yeni bir yaşam şekline kavuşacak” ifadesini kullandı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.