Çeşme'ye Medicusspa Sağlık Merkezi Geliyor!

Çeşme'ye Medicusspa Sağlık Merkezi Geliyor!

Selim Kuzu, Türkiye'de ilk kez içinde SPA merkezinde akupuntur tedavisine kadar birçok sağlık hizmetinin verileceği konutları Çeşme Ayasaranda koyunda hayata geçiriyor.

A+A-

Almanya'da doğup büyüyen ve bir gayrimenkul fonlama şirketinin 12 milyar euroluk portföyünü yönetirken bu görevinden ayrılarak Türkiye'ye yerleşen Selim Kuzu, Türkiye'de ilk kez içinde SPA merkezinden akupuntur tedavisine kadar birçok sağlık hizmetinin verileceği konutları Çeşme'de hayata geçiriyor. Konut sahiplerinin isterlerse sağlık kulübüne üye olarak tüm bu hizmetlerden yararlanacağını söyleyen Kuzu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kuzu, hem tatil hem de sağlıklı yaşamı bir arada sunduklarını söyledi. 

200 MİLYON LİRALIK YATIRIM 

Çeşme'de toplam 200 milyon liralık 2 farklı projeye imza attıklarını belirten Kuzu, "Çeşme Ayasaranda'daki projemizin içindeki sağlık kulübünde Türkiye'de bulunmayan veya birkaç tane bulunan medikal cihazlar yer alacak. Örneğin tüm vücut taraması için normalde 9 gününüzü ayırmanız gerekirken bionic health scanner isimli cihazla bu işi 1 saatte yapacağız. Ardından çıkar sonuca göre tedaviye başlayacağız. Yaklaşık 2 hafta içinde de tabiri caizse sizi sıfır kilometre hale getireceğiz" dedi. Toplam 12 hekimin görev yapacağı merkezde ayrıca kriyo terapi, akupuntur, Hint tıbbı Ayurveda, detoks, biorezonans, ozon terapisinin de yapılacağını vurgulayan Kuzu, konut sahiplerinin doğa ve deniz eşliğinde tatillerini yaparken gerekli tüm tedavilerini de burada olacağını kaydetti. Sağlığı, hayat felsefesi olarak belirleyenlere yönelik projelerinin yoğun ilgi gördüğünü de aktaran Kuzu iş hayatını ve çalışmalarını Habertürk Egeli'ye anlattı. 

Siz aslında bir gayrimenkul değerleme uzmanısınız. Fakat Türkiye'de gayrumenkul denilince inşaat sektörü anlaşılıyor... 

Evet çok haklısınız. Türkiye'de gayrimenkul ile inşaat şirketi aynıymış gibi düşünülüyor ama bunlar tamamen farklı. Gayrimenkul yatırımcılığı gelecek süreçteki projeksiyonlara göre yatırım alanlarını belirlerken inşaat şirketleri de o alanlarda binaları yapar. Bugün Türkiye'de gerçek anlamda gayrimenkul şirketi sayısı da bir elin parmaklarını geçmez. Bunları içinde en bilinenleri Ağaoğlu ve Folkart'tır. İşin püf noktası o kentteki insanları analiz ederek onların yaşam felsefesine hitap edecek yapılan inşa etmektir. 

Peki siz İzmirliler'i analiz ettiniz mi? 

Tabi ki ettik ama bizim hedef kitlemiz sadece İzmirli veya İstanbullular değil. Biz belli bir yaşam tarzını, felsefesini benimseniş insanlara hizmet vermeyi tercih ediyoruz. Bizce dünyanın en lüks konusu sağlık. İstediğiniz kara paranız olsa da satın alamayacağıl mz iki şey zaman ve sağlık. Türkiye'de de sağlık ile ilgili bir trend olduğunu gördük. Antalya'da 1500 odalı otel yaparsınız 40 dolara eğlenir ama esnafa, kente faydası olmaz. 

İzmir için planlarınız nedir? 

İzmir'de ilk kez bu yıl 2 projeyle çalışmalara başladık. Her 2 projemiz de Çeşme'de yer alıyor. Bunlardan biri Villagio diğeri de Estilo. Her iki projenin de hedef kitlesi farklı. Yakında inşaat ruhsatımız alıp Urla'da da villalardan oluşan üçüncü projemizi başlatacağız. 

Öncelikle Villagio projenizini özelliklerini anlatır mısınız? 

Villagio Çeşme, Çeşme'nin en güzel koyu Ayasaranda koyunda yer alıyor. Toplam 12 bin metrekare üzerine inşa edilen porje, teraslı mimarisiyle 66 bağımsız birimden oluşuyor. İçinde 68 metrekareden 247 metrekareye kadar farklı 1 + 1, 2+1, 3 + 1 seçenekler bulunuyor. Villagio Çeşme, Medicusspa Health Club konseptini de Türkiye'de ilk kez hayata geçiriyor ve merkezine sağlığı, entegre tıpı taşıyarak fizyoterapi, kriyo terapi, ozon terapi, akupuntur ve detoks imkânlarını sunuyor. Villagio Çeşme'de ayrıca restoran, bistro kafe, üç adet ortak havuz, arazi içinde asansörleri, kapalı termal havuzu, fitness salonu, saunaları, güneşlenme terasları ve çocuk oyun alanları yer alıyor. 

Adeta bir sağlık tesisi... 

Projemiz sadece bir konut projesi değil. Dünyada sadece 4 tane olan 1200 metrekarelik bir terapi merkezi sunuyoruz. İçinde eksi 140 dereceye kadar soğutan ve Türkiye'de biri Fenerbahçe'de olmak üzere 2 tane bulunan buz odaları yer alacak. Buz odaları özelilikle kas sistemini güçlendirmek ve hücre yenilemek için kullanılıyor. Mesela kas yırtıklarını 3 dakika gibi bir sürede tedavi edebiliyor. Kan dolaşımını ve sinir sistemini aktif hale getiriyor ve antiaging etkisi yaratıyor. Tansiyon ve şeker hastalarının ihtiyaç duyduğu ozon terapisi de yine bu merkezimizde yapılacak. 

Bu hizmetlerden kimler faydalanacak? 

Kulüp 35 isimli bir şirketimiz olacak. Çeşme ve Urla'daki projelerimizden ev alanlar kulüp üyesi olarak bu hizmetlerden yararlanabilecek. Sezon içinde sadece bu bölgede yaşayanlar orada tedavi olabilirken sezon haricinde diğer projelerimizde yaşayan kulüp üyelerimiz de faydalanacak. 

Bir de Estilo projeniz var.. 

Sakız Adası'ndan Fenerburnu'na uzanan panoramik deniz manzarasına sahip bu projemiz de Ayasaranda koyunda yer alıyor. Toplam 6 bin 500 metrekare üzerine inşa edilen Estilo, 31 birimden oluşmakta; 57 metrekareden 191 metrekareye kadar farklı 1 +1, 2 +1 dubleks, 3 + 1 dubleks ve 3 +1 tribleks seçenekler sunuyoruz. Kendine ait havuzları, terasları ve bahçeleri olan Estilo'da, ortak kullanım havuzu, güneşlenme terası, çocuk oyun alanı, açık ve kapalı otoparklar bulunuyor.

ONDA BİRİ FİYATINA TEDAVİ 

Sağlık hizmetlerinden faydalanmak ücretli mi olacak? 

Projede 5 yıldızlı bir otelde alınabilecek her türlü hizmeti alabileceksiniz. İster saunaya gireceksiniz, ister antiaging yaptıracaksınız isterseniz de restoranımızda yemeğinizi yiyeceksiniz. Sorunuza gelirsek; projemizde üyelerimiz sadece tedavi olacakları zaman ücret ödeyecek onun haricindeki diğer hizmetler için ücret ödenmeyecek. Tedavi için ödeyeceğimiz ücretler ise İstanbul veya İsviçre'dekinin 10'da 1'i kadar olacak. Çünkü l biz makinelerimizi, cihazlarımızı demirbaş olarak alıyoruz. Sadece doktorun ve kullanılacak malzemenin ücreti ödenecek. 

Habertürk Egeli

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.