Çeşme'de 4 Mevsim Yaşanacak Proje: Edra Evleri

Çeşme'de 4 Mevsim Yaşanacak Proje: Edra Evleri

Sektörde 25 yılı geride bırakan Doğusan İnşaat’ın ilk konut projesi Çeşme Edra Evleri, klasik yazlık mantığından ayrılarak 365 gün yaşanabilecek konfor sunuyor.

A+A-

Çeşme'nin sadece yazın değil, kış aylarında da yaşamaya değer güzellikte olduğunu belirten Doğusan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Güngör, amaçlarının insanları kaliteli konutlarla buluşturmak olduğunu söyledi.

Edra Evleri projesine özel önem verdiklerini kaydeden Güngör, “Kalite anlayışımızı en üst sınırda tuttuk. Projemizi dört mevsim yaşanacak bir şekilde konumlandırdık. Edra Evleri, modern ve minimalist yapısıyla bölgeye katma değer sağlıyor. Proje, her biri kendisine ait havuzlu sekiz evden oluşuyor. Dış cepheleri teak ağacı ve doğal taştan oluşan tek kat görünümlü Edra Evleri’nde kişiye özel konforun tüm ayrıntıları düşünüldü. Konfor, lüks ve teknolojik özellikleri ön planda tutarken; bu evde yaşayacak insanların yaşarken huzur bulduğu çizgileri kullanmaya özen gösterdik. Tasarımlarımızda görsellikle, işlevselliği bir arada tutmaya çalıştık” diye konuştu.

İNŞAAT SEKTÖRÜ, EKONOMİNİN LOKOMOTİFİDİR

Beşir Güngör, hızla gelişen Türkiye’nin altyapısının kurulmasında ve daha kaliteli bir hayatın temellerinin atılmasında inşaat sektörünün lokomotif rol üstlendiğini dile getirdi.

Doğusan İnşaat olarak, 1987 yılından beri karayolu, köprü, baraj, altyapı ve lüks konut alanında kaliteli yapıları yaşama geçirdiklerini hatırlatan Güngör, Türkiye’nin dört bir yanında pekçok projeyi başarıyla tamamladıklarını söyledi.

Ülkemizde ve dünyada artan gereksinimleri karşılamak için çalıştıklarını kaydeden Beşir Güngör, tecrübeli teknik personeli ve sürekli yenilenen makine parkıyla yatırımlarını sürdürdüklerini vurguladı.

Güngör sözlerine şöyle devam etti: “Doğusan İnşaat, yapı sektöründeki varlığını 1987'den beri sürdürüyor. 1987 yılından 1992 yılına kadar şahıs firması olarak faaliyet gösterdik. 1992 yılında Doğusan İnşaat Ticaret A.Ş adıyla kurumsallaşma yolunda önemli bir adım attık. Yıllardır, konut, ulaşım, sanat, sanayi, spor, liman, baraj ve eğitim alanlarındaki projeleri yaşama geçiriyoruz. Profesyonel bir kalite anlayışıyla, İSO 9001 Kalite Sistem Belgesi ve İSO 14001 Çevre Yönetim Sistemine ilişkin sertifikalara da sahibiz”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.