Çağın Mobilya İstanbul MODOKO Mağazasını Açtı

Çağın Mobilya İstanbul MODOKO Mağazasını Açtı

1970 yılında ofis mobilyaları üretim amacıyla kurulan Çağın Ofis Mobilyaları yeni mağazasıyla İstanbul Anadolu yakasının mobilya merkezi olan MODOKO’da açıldı.

A+A-

Modüler mobilya ve VIP ofis mobilyalar üreterek sektöründeyurtiçi ve  yurt dışında projelere imzasını atan Çağın Ofis Mobilyaları mağaza sayısını artırmaya devam ediyor. 

Şirket Genel Müdürü Mutlu Deveci yaptığı açıklamada konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Kurulduğumuz günden bu yana değişimi, gelişim ve yeniliği hedefleyerek çağdaş ve özgün tasarımları günümüz teknolojisi ile üretmeyi hedefliyoruz. Firmamız, kalite, konfor, ergonomik unsurlarını ön planda tutarak, ofis makam takımları, ofis oturma grupları, çalışma masaları, toplantı masaları, bankolar, sandalyeler, makam koltukları, çalışma koltukları, konferans koltukları, bekleme koltukları, aksesuarlar, sehpalar ve kuruma özel projeler ile birçok alanda üretimini sürdürmektedir. Çağın Ofis Mobilyaları; her türlü özel ihtiyaca çözüm üretmek amacıyla kişiye ve alana özel değişik renk ve modelde mobilyalar geliştirmektedir. Sunduğumuz ürün ve hizmetleri uzman kadromuzla montajını yapıyor ve satış sonrası verdiğimiz teknik destek ile de müşteri memnuniyetini daima zirvede tutmayı hedefliyoruz. Türkiye ofis mobilyaları pazarında göstermiş olduğumuz başarıyı, yurt içinde de sürdürürken Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkeye ürünlerimizi ihraç ediyoruz. Bütün bunların yanında da ülke içindeki mağaza sayımızı hızla genişletmeye devam ediyoruz.”

Halen Ankara, Maltepe ve Masko gibi önemli noktalardaki mağazalarıyla hizmet sunmaya devam eden Çağın Ofis Mobilyaları Türkiye’nin her noktasına kargo ücreti olmaksızın teslimat yapmaya devam ediyor. Firma ayrıca yenilenen web sitesinde de online alışveriş imkanı sağlıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.