Bilim Yatırım'dan Ümraniye'ye Bilim Tower Projesi!

Bilim Yatırım'dan Ümraniye'ye Bilim Tower Projesi!

Bilim Yatırım tarafından inşa edilen Bilim Tower projesi, İstanbul'un Ümraniye ilçesinde hayata geçiriliyor. İşte bulunduğu konumun en yüksek binası olan Bilim Tower projesiyle ilgili detaylar...

A+A-

Bulunduğu yerin en yüksek binası olan Bilim Tower, 21 katlı tek blok olarak inşa edildi. Proje, 1,200 metrekare alan üzerinde 136 daire ve 6 dükkandan oluşuyor.  Bilim Yatırım  imzası taşıyan projede, fitness salonu, otopark, cafe ve restoranlar da yer alıyor. 

Bilim Tower projesinde, 1+1 ve 2+1 seçenekler bulunuyor. Ancak ev sahiplerine mevcut konumun yetersiz geldiği durumlarda dairelerin birleştirilmesi mümkün kılınıyor. Daire alanları 65,83-100,15 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

İstanbul Ümraniye'de yükselen Bilim Tower, Modoko, İMES Sanayi Siteleri, Dudullu Organize Sanayi Bölgesi ve  İstanbul Finans Merkezi'nin komşusu konumunda bulunuyor.

Yüzde 20 peşin ödemenin ardından vade farksız 30 aya kadar taksit imkanının sağlandığı projede, dairelerin teslimleri 2018 yılının sonunda, dükkanların teslimleri ise 2019 yılının Ocak ayında yapılacak.

Bilim Tower lokasyon!

Çamlıca gişelerine 3 dakika,

1.Köprüye 10 dakika,

2.Köprüye 14 dakika,

3.Köprü Çekmeköy bağlantısına 12 dakika,

Ataşehir Finans Merkezi'ne 6 dakika,

TEM Otoyolu'na 2 dakika,

Bostancı Dudullu Metro hattına 450 metre.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.