Ayhan Sulak Kimdir?

Ayhan Sulak Kimdir?

Ayhan Sulak kimdir? Ayhan Sulak nerelidir? Ayhan Sulak ne iş yapar?

A+A-

Aslen Bingöllü olan Ayhan Sulak 1972 yılında İstanbul’da doğdu. 1988 yılında İzmir’e taşındı. Eğitimine İstanbul’da başladı, İzmir’de tamamladı. Açık öğretim programı İşletme bölümünden mezun oldu. İzmir’de gıda sektörü başta olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösterdi. 1998 yılında Sulaklar İnşaat’ı kurdu. 18 yıldır

İŞ HAYATI

Ayhan Sulak daha sonra babası ve kardeşi ile kurduğu Sulaklar aile şirketinde gıda sektöründe faaliyet gösterirken fabrika ve depo inşaatlarını kendisi yaparak inşaat sektörü ile tanıştı. Fabrika inşaatı ile başladığı inşaat sektöründe daha sonra kendi müteahhitlik firmasını kurdu. 1998 yılında kurulan Sulaklar İnşaat ağırlıklı olarak Buca bölgesinde butik konut projeleri hayata geçirdi. Bugüne kadar 20’in üzerinde projeye imza attı.  Daha çok merkezi lokasyonlarda projeler seçti.

STK YAŞAMI

İzmir Ticaret Odası’nda meclis üyeliği yapan Ayhan Sulak İzmir Müteahhitler Federasyonu ve Buca Müteahhitler Derneği’nde yönetim kurulu üyesidir. Hem federasyon hem de derneğin kuruluşunda görev aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.