Axis İstanbul’da Ofis Fiyatları 1 Milyon 339 Bin TL'den Başlıyor

Axis İstanbul’da Ofis Fiyatları 1 Milyon 339 Bin TL'den Başlıyor

Axis İstanbul’da satılık ofislerin fiyatları 1 milyon 339 bin TL ile 2 milyon 345 bin TL arasında değişiyor.

A+A-

Sur Yapı ve Hayat Holding’in Axis İstanbul projesi İstanbul Bayrampaşa’da bulunuyor. 40 bin metrekare alana kurulan ofis projesinde 195 birim bulunuyor. Alanları 93 ile 210 metrekare arasında değişen ofislerin fiyatları 1 milyon 339 bin TL ile 2 milyon 345 bin TL arasında. Axis Office projesinde ofisler hemen teslim avantajıyla satılıyor.

Axis İstanbul projesi alışveriş merkezi ve ofislerden oluşuyor. Projede resepsiyon ve konsiyerj hizmetleri, toplantı odaları, teknoloji odaları, arşiv odaları yer alıyor.

AXİS İSTANBUL NEREDE?

Proje Bayrampaşa’da, metro istasyonlarına yakın konumda bulunuyor. Öte yandan metrobüse de yakın mesafede yer alan proje avantajlı konumuyla dikkat çekiyor. Axis İstanbul satış ofisi ise Topçular Mahallesi Osman Gazi Caddesi’nde bulunuyor.

Axis İstanbul’un yanı başında yer alan Bayrampaşa Metro İstasyonu’ndan Eyüp Meydanı’na yapılacak füniküler yapılacak. Ve böylece Bayrampaşa Metro İstasyonuna ulaşım çok rahat olacak.

Öte yandan Türkiye’nin ilk metro köprüsü olan Haliç Metro Köprüsü ve Anadolu ile Avrupa Yakası’nı birleştiren Marmaray da Axis İstanbul’un ulaşım avantajları arasında.

İstanbul’un tarihine tanıklık ettirecek

Axis İstanbul’da ofisler, sadece modern ve konforlu bir iş hayatı değil, aynı zamanda İstanbul’un yüzlerce yıllık tarihine tanıklık etme imkanı veriyor. Bizans’tan Osmanlı’ya kadar, tarihe yön veren birçok olaya tanıklık eden İstanbul’un ilk uygarlıklarının kurulduğu bölgede inşa edilen proje özellikle tarihi ve mimari eserleriyle İstanbul’un en önemli kültür ve turizm merkezi olan Haliç ve tarihi şehri izleme imkanı sunuyor.

Axis İstanbul aynı zamanda dinamik iş hayatıyla sağlıklı yaşamı da buluşturuyor. Projede sinema salonu, restoran, kafeler, kat bahçeleri, toplantı salonları, print center, hobi ve oyun odası, kargo posta dağıtım odası, yeni nesil sessiz çalışma odaları, fitness salonu, geniş lobi alanı, açık oturma alanları ve it hizmetleri bulunuyor.

Axis İstanbul İletişim Bilgileri

Axis İstanbul Adres: Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Eyüp / İstanbul
Axis İstanbul Telefon:0212 565 64 48

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.