Artaş İnşaat 10 projesiyle Expo Turkey By Qatar Fuarı'na Katıldı!

Artaş İnşaat 10 projesiyle Expo Turkey By Qatar Fuarı'na Katıldı!

Artaş İnşaat, Expo Turkey By Qatar Fuarı'na 10 projesiyle katıldı. Artaş İnşaat, fuarın ilk günü Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mohammed Bin Ahmed Bin Towar'ı ağırladı.

A+A-

Artaş İnşaat, Türk ve Katarlı yatırımcılar arasında bir köprü olarak düzenlenen Expo Turkey By Qatar Fuarı'na 10 projesiyle katıldı. Fuara 180 metrekarelik bir stantla katılan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Konutları Atakent 4 A, B ve C ile Avrupa Office Ataşehir, Avrupa Konutları Kale 2, Avrupa Konutları Arıcılar, Avrupa Konutları Yamanevler ve ortak girişimle geliştirilen Vadistanbul Park etabı ile Vadipark Seyrentepe projelerini Katarlı yatırımcılara tanıtıyor. 

Artaş İnşaat, fuarın ilk günü Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mohammed Bin Ahmed Bin Towar'ı ağırladı. Artaş İnşaat Yönetim Kumlu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nm eşlik ettiği ziyarette Mohammed Bin Ahmed Bin Towar'a devam eden ve başlayacak projelerle ilgili bilgiler aktarıldı. Expo Turkey By Çatar Fuarı'na katılımda öncelikli amaçlarının Türkiye'nin potansiyelini ve Türk inşaat sektörünün gücünü Körfezli yatırımcılara tanıtmak olduğunu belirten Artaş İnşaat Yönetim Kumlu Başkanı Süleyman Çetinsaya; "Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanını standımızı ziyaretinden büyük memnuniyet duyduk. Katar'da proje geliştirme noktasında teklif gelirse memnuniyetle değerlendiririz. Katar ile Türkiye arasında çok güçlü ilişkiler var. İki ülke arasındaki iletişime, diyolağa güvenimiz tam. Uluslararası alanda yatırımcıları bir araya getiren fuarların ülkemizin ve sektörümüzün tanıtılması açısından büyük avantajı var. 

Bilhassa gayrimenkul yatırımı noktasında yabancı yatırımcıların Türkiye gayrimenkullerine olan talebi de bu fuarlarda aktif şekilde yer almamız gerektiğinin önemli bir göstergesi. Artaş İnşaat olarak biz de Körfezli yatırımcılara ülkemizin ve projelerimizin tanıtımı noktasında çalışmalar yapıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda katıldığımız Dubai Cityscape Fuarında bölgedeki yatırımcıların ilgisinden gayet memnun kalmıştık. Körfez bölgesinden Türkiye'deki gayrimenkullere ciddi anlamda bir talep geliyor. Bu talebin büyük kısmını da Katarlı yatırımcılar oluşturuyor. Bu anlamda Türkiye ve Katar yönetimlerinin girişimleriyle düzenlenen Expo Turkey By Çatar Fuarı da büyük önem taşıyor. Biz de devam eden 6 projemiz ile yıl içinde başlamayı planladığımız 4 projeyi Katarlı yatırımcılara tanıtmak üzere fuarda yerimizi aldık" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.