Antalya EXPO Alanına Otel Mi Yapılacak?

Antalya EXPO Alanına Otel Mi Yapılacak?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Antalya EXPO alanının turizme katkı sağlayacak biçimde değerlendirilebileceğini belirtti. Çelik, 'atıl' alana otel yapılabileceğini söyledi.

A+A-

Antalya'daki EXPO alanı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na devredildi. Antalya EXPO için oluşturulan alanın ne olacağı tartışmalarına Bakan Faruk Çelik'ten cevap geldi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik,  EXPO'nun atıl alanına otel yapılabileceğini açıkladı. EXPO alanının özelleştirilerek turizme katkı sunması hedefleniyor. 

EXPO alanının bakımı, güvenliği ve alanda yapılacak etkinliklere ilişkin sorumlulukların bundan sonra bakanlıkta olduğunu söyleyen Çelik, şu açıklamalarda bulundu: "Ama bir taraftan da Özelleştirme Kurumu bünyesinde olduğu için müşteri durumuna göre her an özelleştirme kapsamında duracak. Son derece kıymetli bir alan. Bu alanın Antalya başta olmak üzere Türk turizmine hizmeti noktasında elimizden gayreti gösteriyoruz. Şu anda bazı değişiklikler yapılarak oranın turizme kullandırılmasını amaçlıyoruz. İhtiyaç duyulan noktalara müdahale ederek, harika tabiat alanının, halkın hizmetinde, turistlerin hizmetinde olmasını devam ettireceğiz. Kongre merkezi, kulesi, su oyunları, parkları, bir çok etkinliğin yapılabileceği alan.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.