Ankara'da "Verimli Çalışma" Devri Başladı

Ankara'da "Verimli Çalışma" Devri Başladı

Ankara’da İK uzmanları, çalışma ekonomistleri ve psikologların görüşleri alınarak kurgulanan Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi, işveren ve çalışanların motivasyonunu artıracak yenilikleriyle iş yaşamında “verimli çalışma” devrini de başlatmış oldu.

A+A-

Başkent’in yeni sembolü olarak da gösterilen 156 metre yükseklikteki Regnum Sky Tower’ı hayal ederken danıştıkları psikologların “Google örneğinde olduğu gibi çalışanların kendilerini evlerinde hissedecekleri iş merkezi kurun” önerisinde bulunduklarını anlatan OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, bu kurguyu proje ekibiyle paylaştıklarını ve heyecanla yola çıktıklarını belirtti. 

-“Mesai bitmese…”

Kasım ayı itibariyle hayallerine ulaşmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını kaydeden Ünal Pala, Regnum Sky Tower’ın bırakın işverenleri çalışanların bile “mesai bitse de eve gitsek” demeyecekleri donatılarla hayata geçirildiğini ifade etti.

İş hayatının birebir içinde olan bir işadamı olarak da, sosyal yaşamına zaman ayıramayan çalışanların işe odaklanamadığını birebir gözlemlediğini vurgulayan Pala, şunları söyledi:

 “Ne yazık ki iş nedeniyle çalışanlar kendilerine zaman ayıramıyor, mesai sırasında verdikleri kısa molalar da işe konsantre olmalarına yetmiyor. Günümüzde yaşamlar iş odaklı olduğundan çalışanlar sosyalleşmeye fırsat bulamıyor.  Sosyalleşebilmek, çalışanların daha üretken olmalarını sağlayabilmek, onları biraz olsun işten uzaklaştırabilmekten geçiyor. Bu yüzden de Regnum Sky Tower’ı kurgularken kişilerin ‘sıcacık evleri olarak görmesi’ni hedefledik. Danıştığımız uzmanlar, ofis çalışanlarının yetersiz havalandırma, sağlıksız iklimlendirme, monoton ofis hayatı, kafalarını boşaltmaya vakit bulamama gibi çok sayıda etken nedeniyle iş verimini düşürdüğünü ifade etti. Şimdi başarıya ulaştığımızı görüyorum. Bu çatı altında toplananlar daha fazla sosyalleşme olanağı buldukları için işlerine daha fazla konsantre olabilecekler. Çalışanlar, Regnum Sky Tower’ı evleri gibi görerek, buradan ayrılmak istemeyecek.”

-Başkent’te bir milat-

Ünal Pala, bu projenin gerçekte Ankara’da ‘verimli çalışma’ devrini başlattığını ve bir iş merkezi için milat olan çok sayıda hizmeti bir araya getirdiğinin altını çizerek, “OP Grup olarak, Canpa AŞ’nin arsasında gelir paylaşım modeliyle hayata geçirdiğimiz Regnum Sky Tower’da ‘stressiz iş’ kurgusunu ofislerin hizmetine sunduk. Regnum Sky Tower’da kapalı yüzme havuzundan, şehir manzaralı gezi terasına; restoranlardan, spor merkezine; sinemadan, 2 bin 500 metrekarelik anti-stres bahçesine çok sayıda farklı donanıma yer verdik. Regnum Sky Tower’da işe eğlence katarak, iş verimini üst seviyelere çıkarmayı hedefledik. Bu arada şu an mesainin başladığı Regnum Sky Tower’da sınırlı sayıdaki ofislerimiz için başlattığımız ‘İstediğin ofisi, istediğin gibi öde’ kampanyamız da devam ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.