Agora Antalya AVM Açıldı

Agora Antalya AVM Açıldı

Odak Group tarafındab Antalya'ya inşa edilen Agora Antalya AVM açıldı. Antalya Agora AVM'de yerli yabancı çok sayıda mağaza yer alacak.

A+A-

Agora Antalya Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bugün Antalya'da açıldı.  Adını antik çağdaki çarşı, pazar, ticaret yeri anlamına gelen 'Agora'dan alan AVM, Antalyalılar ile bugün buluştu. 


1970'lerin sonunda Gürcan Oral tarafından kurulan 'Odak Group' ilkini 2003'te İzmir'de, ikincisini 2015'te Sakarya'da açtığı Agora'nın üçüncüsü için adresini Antalya olarak belirledi.

BÖLGENİN EN BÜYÜK AVM'Sİ

Agora AVM, giyimden aksesuara, kozmetikten ev tekstiline, kitaptan teknolojiye kadar yerli ve yabancı markaları Antalyalılar ile buluşturacak. 

Agora AVM aynı zamanda bölgenin en büyük alışveriş merkezi olma özelliğini de taşıyor.  Bin metrekarelik eğlence merkezi, 8 sinema salonu, 800 metrekarelik özel dizayn bowling salonu da keyifli zaman geçirmek isteyenlerin vazgeçilmez mekanı haline gelecek Agora AVM'nin açılışı bugün yapıldı. Saat 19.00'da ise Ayla Çelik konseri ve imza günü gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.