300 Konut Olarak Planlandı, İlgi Arttı 600 Konuta Çıktı

300 Konut Olarak Planlandı, İlgi Arttı 600 Konuta Çıktı

Yücesoy Mühendislik'in Seyrek projesi Studio City, artan talep üzerine konut sayısını 2 katına çıkardı. ilk aşamada 300 konut olarak planlanan ve gördüğü ilgi üzerine bin 600 konuta ulaşan Studio City'de, ilk 4 etabın satışını tamamlandı. 5'inci etap ve ç

A+A-

Seyrek bölgesine bu büyüklükte yatırım gerçekleştiren ilk firma olduklarını hatırlatan Cem Yücesoy, Studio City'yi sadece konut değil, bir yaşam merkezi olarak planladıklarını belirterek, “Başlangıçta projenin bu kadar büyüyeceğini biz de tahmin etmiyorduk. O bölgenin bakir olduğunu ve otobanın sunduğu avantajı fark ettik. Binaları 4 katlı olarak inşa ettik. Arsanın yüzde 70'i yeşil alan. Konutlar ferah bir şekilde konumlandırıldı. Ağırlıklı 1 + 1 olmak üzere; 3+1 ve 4 + 1 tiplerinde evler var. Projede toplam konut sayısını 2 bin 500'e çıkarmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

ULAŞIM KOLAYLIĞI

Günümüzde insanların konut satın alırken, mutlaka ulaşım olanaklarına da dikkat ettiklerini söyleyen Cem Yücesoy, beyaz yakalılar, üniversite öğrencileri ve yatırımcıların tercih ettiği Studio City'nin, otoyola, Seyrek ve Metro girişine 4 kilometre, Mavişehir'e 10 dakika, Gediz Üniversitesi'nin hazırlık binasına bitişik; ana kampusa ise sadece 700 metre yakınlıkta olduğunu vurguladı.

SEYREK, HIZLA GELİŞİYOR...

Studio City'de 4 etabın tamamının satışını tamamladıklarını kaydeden Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cem Şişman da şunları söyledi: “4'üncü etabı yaz ortasında bitireceğiz. 5'inci etap ve çarşı etabını önümüzdeki yaza tamamlayacağız. Çarşı etabında ticari alanlar da bulunacak. Diğer etaplara göre daha lüks olacak. İlk üç etabın yapımı tamamlandı. Seyrek, kentleşme anlamında daha bakir bir bölgeydi ve yapılaşma çok azdı. Diğer taraftan, otoban büyük bir cazibe yarattı. Biz projeye başladığımızda otoban inşaatıdevam ediyordu. İzmir kuzeye doğru büyüyor. Seyrek'in, Aliağa ve Çandarlı'ya yakın konumu, yeni sanayi bölgesi yatırımları, İzmir - İstanbul otoyolunun tamamlanması, serbest bölgeler ve büyük fabrika yatırımlarıyla bölgenin gelişimini hızla sürdüreceğini düşünüyoruz”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.