28 Bin Ton Asfalt Bornova’nın Yollarına Döşeniyor

28 Bin Ton Asfalt Bornova’nın Yollarına Döşeniyor

Bornova Belediyesi, ilçenin çeşitli noktalarında yol yapım, bakım ve onarımlarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talepler ve ekiplerin tespitleri doğrultusunda ihtiyaç olan bölgelerde asfalt ve kilit taş döşeme çalışmaları sürüyor.

A+A-

Bornova Belediyesi yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler bir taraftan ulaşımı kolaylaştıracak yeni yollar açarken diğer taraftan vatandaşlardan gelen talepler ve tespitler doğrultusunda ihtiyaç olan yollarda bakım-onarım çalışmalarını yapıyor. Çalışma planı çerçevesinde son olarak Evka-3 Bölgesi’nde  4. Sanayi Sitesi civarında yeni bağlantı yolu açılırken Mevlana ve Pınarbaşı mahallelerinin çeşitli sokaklarında da kilit parke taş döşeme, bordür ve asfalt yama işleri devam ediyor. Ayrıca yol yapım çalışmaları planlanan yerlerde de asfalt hazırlıkları yapılıyor.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ilk aşamada 28 bin ton asfalt alımı yaparak sezon boyunca ilçe genelindeki yollarda yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek şu bilgileri verdi:

“Asfalt sezonu boyunca yapılan tespitler çerçevesinde çalışma planımızı oluşturduk. Bir taraftan yeni bağlantı yollarını ilçeye kazandırırken diğer taraftan özellikle vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarımızda devam ediyoruz. Ayrıca, sorumluluğumuzda olan sokaklarda parke taş ve bordür döşeme işlerinde de hız kesmiyoruz. Sezon sonunda hedeflerimizi bitirerek hemşehrilerimizin sorunlarını en aza indireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.