Gümüş Park Avenua Örnek Dairesi Görücüye Çıktı

Gümüş Park Avenua Örnek Dairesi Görücüye Çıktı

Gümüş İnşaat tarafından İzmir Bornova’da hayata geçirilen Gümüş Park Avenue projesinin örnek dairesi düzenlenen kokteylle tanıtıldı. Açık ve kapalı mutfak 2+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Gümüş Park Avenue projesinde daire fiyatları 379 bin TL’den başl

A+A-

Bornova Kamil Tunca caddesi üzerinde 2 bin 70 metrekare arsa üzerinde zemin+13 katlı 2 blok olarak yükselen Gümüşpark Avenue projesi 135 konuttan meydana geliyor. Sadece 2+1 konutların yer aldığı projede açık ve kapalı mutfak daire seçenekleri yer alıyor. Dairelerin büyüklükleri 100 ile 110 metrekare arasında değişiyor. Kaba inşaatı tamamlanan ve sıva aşamasında olan inşaat yüzde 60 seviyelerine ulaştı. Teslimler 15 ay sonra yapılacak.

Gümüş Park Avenue daire fiyatları 379 bin TL ile 490 bin TL arasında değişiyor. Projedeki dairelerin yüzde 65’inin satışları tamamlandı. Yüzde 75’e kadar kredi kullanılan projede kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor.

ÇOK HIZLI DEĞERLENEN BİR BÖLGE

Örnek daire lansmanında konuşan Gümüş İnşaat yönetim kurulu başkanı Hasan Ali Gümüş, “Gümüş İnşaat olarak 31 yıldır bu sektörde hizmet veriyoruz. 2 binin üzerinde bağımsız bölüm inşa ettik. Kalite ve Konfor bizim için hep ön planda oldu. Satış sonrasında bütün müşterilerimizin taleplerini bahane üretmeden yerine getirdik. Gümüşpark Avenua projemizi bu bölgede hayata geçirmekten çok memnunuz. Çok hızlı gelişen bir bölge. Binamızın yan ve arka taraflarında inşaat projeleri devam ediyor. Altındağ, Yeşilova ve Çamdibi’ni kapsayan Yeni Bornova bölgesinde yüksek kat serbest. Bu bölgede çok sayıda yüksek katlı proje hayata geçiriliyor. Bu bölge çok hızlı değerleniyor. Burada arsa bulmakta zorlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

ARSA ALANIMIZ SINIRLI OLMASINA RAĞMEN HAVUZ VE OYUN ALANI YAPTIK

Projenin arsa alanının sınırlı olduğunu belirten Gümüş konuşmasını şu ifadelerle bitirdi, “Arsamız çok büyük değil. Arsaya yoğunluk fazla veriliyor. İzmir’in imarından kaynaklanan bir durum. Bu yüzden istediğimiz gibi sosyal tesis yapamadık. Arsa alanımız sınırlı olmasına rağmen yüzme havuzu, çocuk oyun alanı ve peyzaj alanı yaptık. -2 kat inerek her daireye 1 araçlık kapalı otopark yaptık. Dairelerimizin tamamını hiç boyasız duvar kağıdı ile döşedik. Yerden ısıtma yaptık. Daireye hiç petek ve boru koymadık. Isıtma doğalgazlı ancak sıcak suyu merkezi veriyoruz. Ocağı elektrikli taktık. Ne koridorda ne de daire içerisinde doğalgaz tesisatı, boru ve petek olmayacak” dedi.

PROJENİN SOSYAL OLANAKLARI

Yüzme havuzu

Kapalı otopark

Sinema salonu

Açık-kapalı çocuk oyun alanı

Fitness salonu

Peyzaj alanları

7/24 güvenlik ve kamera kaydı

 

Örnek daire fotoğrafları

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.