Gordion İzmir'de 5 Yılda 1 Milyon Metrekare İnşaat Yapacak

Gordion İzmir'de 5 Yılda 1 Milyon Metrekare İnşaat Yapacak

Gordion Gruop yönetim Kurulu başkanı Metin Başalma, İzmir'i geç keşfettiklerini ama hızlı bir giriş yaprak 5 yılda 1 milyon metrekarelik konut ve ticari alan projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

A+A-

İzmir'de 1.215 konut ve 6 ticari birimden meydana gelen Altın Orman projesinin lansmanını gerçekleştiren Gordion Gruop yönetim kurulu başkanı Metin Başalma Altın Orman'ın İzmir'deki ilk projeleri olduğunu ama son projeleri olmadığını söyledi. İzmir’de 5 yıl içerisinde 1 milyon metrekare inşaat yapmayı planladıklarını söyleyen  Başalma, "İzmir’e referans olacak projeler üreteceğiz inşallah" dedi

10 TANE YERLE GÖRÜŞTÜK İÇİMİZE SİNMEDİ

İzmir'de 2 yıl boyunca arsa araştırması yaptıklarını ve en az yerle görüştüklerini belirten Metin Başalma, "İzmir'e sıradan bir yerde sıradan bir projeyle girmek istemedik. 2 yıl boyunca araştırma yaptık. 10 yerle görüştük. Hiçbiri içimize sinmedi. Biz sıradan bir yerde, sıradan bir projeyle girmek yerin İzmir'de sembol olacak bir projeyle başlayalım diye düşündük. Biz hikayesi olan bir proje hayata geçirmek istiyorduk. Altın Orman bu bakımdan tüm beklentilerimizi karşıladı. Çok güzel bir hikayeye sahip. Bizde bu alanda güzel bir proje geliştirdik" dedi.

 Herhangi bir yerde herhangi bir proje ile İzmir’e girmek istemedik. 2 yıl boyunca araştırma yaptık. 10 tane yerle görüştük. Ama burası kadar hikayesi olan bir proje yakalayamadık.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.