Gordion Altın Orman'ın Basın Lansmanı Yapıldı

Gordion Altın Orman'ın Basın Lansmanı Yapıldı

Godion Altın Orman Projesinin basın lansmanı Bornova Altındağ’daki satış ofisinde gerçekleşti. 600 milyon TL yatırım değerine sahip projede 1.215 konut yer alıyor.

A+A-

3 bloktan meydana gelen Altınorman projesinde 1.215 konut ve 6 ticari birimden meydana geliyor. İzmir’in Altın projesi olmaya aday. Gordion’un İzmir’deki ilk projesi Altın Orman ‘Eşi yok Beşi var’ sloganı ile tanıtıldı. Altın Orman fiyat listesi ve ödeme seçenekleri 21 Nisanda gerçekleşecek genel lansmanda paylaşılacak.

İZMİR’E GEÇ GELDİK DİYE ÜZÜLÜYORUZ

Gordion Grup yönetim kurulu başkanı Metin Başalma , “Altın Orma, Grubumuzun İzmir’deki ilk projesi. Gordion Grup 36 yıllık üst yapı tecrübesine sahip. Bugüne kadar 300 proje ve 4,5 milyon metrekare üstyapı inşaatı bitirdik. Şirketimiz İzmir’e biraz geç geldi. Niye İzmir’e geç geldik diye üzülüyoruz. İzmir çok güzel şehir. 1 yıldır İzmir’deyiz. Bu güzel İzmir’e güzel projeler yakışıyor. Bu projelerden birkaçını biz yapabilirsek bu bizi mutlu eder” dedi.

gordion-izmir.jpg

PROJENİN İSMİ PROJENİN KENDİSİNİ YANSITIYOR

Başalma konuşmasını şu şekilde sürdürdü, “Bornova’nın Altındağ semtinde hayata geçirdiğimiz projemizin içerisinde kendi koruluğumuz var. Altın gibi bir yerde ormanın içinde olduğu için Altın Orman ismini kullandık. İsmi projenin kendisini yansıtsın dedik. İzmir’de trafik sorun olmaya başladı. Önlem alınmazsa 10 yıl içerisinde İstanbul gibi bir trafik sıkıntı konuşulmaya başlanacak. Biz bu projemizin lokasyonuyla ulaşım kolaylığı sağlıyoruz. Uçanyol’un bitmesi ile birlikte her yere çok rahat ulaşım sağlanabilecek. Uçanyol Tüneli ile Homeros Bulvarına oradan da Konak, Karabağlar, Havalimanı aksına kolayca ulaşım sağlanabiliyor. Diğer taraftan Otogar Çevreyolu girişiyle Bornova, Bayraklı, Karşıyaka gibi kuzey aksındaki ilçelere ve İstanbul, Çanakkale gibi illere kolayca ulaşım sağlanabiliyor.”

TAMAMEN DOĞA DOSTU BİR PROJE

Projede 15 dönümlük doğal koruluk ile kuş sesleri arasında dilenme ve spor yapma olanaklarını sağladıklarını ifade eden Başalma, “Herkesi mutlu edecek birçok sosyal olanağı sunduk. 38 dönümlük arazinin her noktasının değerlendirdik. 4 duvar bir mekan olarak tasarlamadık. Yaşamsal ihtiyaçları da karşılanabilecek şekilde tasarladık. Doğal korulukta spor alanları inşa ettik. Oradaki parkta kuş sesleri ile oturup stres atılabilir. Çocuklar ve gençler için alanlar oluşturduk. Hayvanların barınabileceği Petotel alanlar oluşturduk. Bu projemiz tamamen doğa dostu projesi. Gençlerin özel günleri kutlayabileceği teraslar yaptık. Fitness salonu, 300 metrekarelik hobi bahçesi ile projeye daha da değer kattık. 15 dönümlük doğal koruluk alanımızda 400-500 yaşlarında zeytinlik ağaçlarımız var” dedi.

DAİRELERİN YÜZDE 80’İ DENİZ, YÜZDE 20’Sİ ORMAN MANZARALI

Başalma projedeki en yüksek dairenin 230 metre deniz yüksekliğine sahip olduğunu belirterek sözlerini şu ifadelerle noktaladı, “Çocuklar istediği etkinliği güvenli alanlarda gerçekleştirebilecek. Aileler başka yerde bulamadığı huzuru bu projede bulacaktır. İnsanlar sadece kafamı sokacak bir evim olsun demiyor artık. Dünya gelişiyor, ihtiyaçlar artıyor. Büyükşehir’deki olanaklardan insanlar yararlanamıyor. Bu da stres, mutsuzluk yaratıyor. Biz bu projenin bu mutsuzluğu, stresi azaltacağını düşünüyoruz. Projemizdeki dairelerin yüzde 80’i deniz manzaralı. Yüzde 20 ise orman manzaralı. Deniz seviyesinin 110 metre yükseğindeyiz. Son kattaki dairemiz 230 metre en yüksek. Bu projeden ev alanlar İzmir’i yüksekten seyredecek”

Proje satış danışmanı Hande güven ise projenin maketi üzerinden projenin özelliklerini anlattı, “Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçeneklerinin yer aldığını belirten Güven, “Projenin  en önemli özelliği uçan yola komşu olması. Projemizin içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, Fitness, sauna, seyir terasları, çocuk oyun alanı, güvenlik, piknik alanları ve daha birçok sosyal imkan bulunuyor” dedi.

Basın lansmanının sonunda basın mensuplarına proje alanındaki zeytin ağaçlarından üretilen zeytin yağı hediye edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.