Faizler Düşecek!

Faizler Düşecek!

Başbakan Binali Yıldırım faizlerin ve enflasyonun düşürülmesi için çalışma yapacaklarını söyledi. Yıldırım'ın yap-işlet-devret modelinin yeni dönemde daha etkin kullanılacağını ifade etti.

A+A-

Başbakan Yıldırım, "Yap-işlet-devret modellerini, dış kaynağı daha çok kullanacağız. Buradan artan kısımları da sosyal projelere harcayacağız." ifadesini kullandı.

Başbakan Yıldırım, "Faizleri aşağıya indirmek, enflasyonu aşağıya çekmek ana önceliklerin başında geliyor. Bunun için tedbirler alınacak." dedi.

DEV PROJELER KARARLILIKLA SÜRECEK
Dev projeleri bundan sonra da aynı kararlılıkla hayata geçireceklerini söyleyen Yıldırım, "Projeleri yaparken bütçemiz kısıtlı olduğu için yap-işlet-devret modellerini, dış kaynağı daha çok kullanacağız. Buradan artan kısımları da sosyal projelere harcayacağız. Türkiye'nin mutlaka üretim, istihdam, ihracat ekseninde büyümesini sürdürmesi lazım" dedi. Ekonomide işlerin yolunda olduğunu söyleyen Başbakan Yıldırım, "Sıkıntılarımız olmakla beraber işler yolunda. Bu sıkıntılardan tüm vatandaşımızın, asgari oranda etkilenmesi veya hiç etkilenmemesi için gerekli tedbirleri alacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.